Inget Wången!

Jag har bestämt mig för att inte ställa Frode på Wången. Vi kommer ju ändå inte ha någon chans och Frode är i bästa fall en "slätetta-hund". Så vi spar de pengarna och lägger de på nåt annat skoj istället. En kurs kanske, det tycker ju både hundarna och jag är skoj =) Men jag ska ställa båda på den inofficiella utställningen helgen innan bara för att det är kul och brukar vara så trevlig stämning på dom. Och så kostar de ju inte skjortan heller och med tanke på att jag inte har något jobb i dagsläget efter den 5:e december kan det vara smart att vara lite sparsam. Nä nu ska jag sätta mig och fylla i anmälan till inoff utställningen och betala redan nu så det är gjort.


Marwin har börjat inflygningen =)

Det känns som att Marwin sakta men säkert börjar att landa. Visst, han kommer alltid att vara en hund med en massa energi som hittar på en massa tokigheter emellanåt men det verkar som om han äntligen börjar visa tecken på att börja mogna i knoppen. Idag på tävlingslydnadskursen fick han följa med in i klubbstugan och jag trodde att nu blir det väl livat som vanligt men han låg lungt och fint vid mina fötter på golvet. Det kändes så skönt att han kunde koppla av med en massa andra hundar med mattar runt om. Och han har sedan i våras sett spöken titt som tätt men nu är även det mycket bättre. Så nu verkar det som om vi kan planera in ett MH till våren. Hade velat göra det nu i höst men det skulle bara ha varit taskigt mot Marwin och inte gett ett rättvist resultat. Han mognar inte bara sent i kroppen utan i knoppen också ;) Och i och med detta så går även lydnads- och agilityträningen bättre. Han kan fokusera mer på de saker vi tränar på tillsammans. Och tävlingslydnadskursen vi går på nu är så kul. Man blir riktigt sporrad att komma ut på tävlingslydnadsplan igen. Och en del tips ska jag prova på Frode också så ska vi nog se om jag inte kan damma av honom också kanske och få ut honom på tävlingsplan igen =)

Nä nu ska jag krypa till kojs. Blir en jobbig dag imorgon för korna ska få lite klövvård och så har vi bara 3 platser kvar att mjölka kor på mot 6 förut då de har börjat riva inför att roboten ska in förhoppningsvis nästa vecka. Så det kommer att ta mycket längre tid att mjölka korna.

Video

Jag tycker att det är så kul att sitta och greja med Windows Movie Maker. Igår hittade jag en remix av Jämtlandssången på datorn och tänkte det skulle vara kul att göra något med den och här kommer resultatet =)



19 dagar

I förrgår kväll fick kattungarna lite större boende då de börjar röra på sig mer och mer. Och det började bli trångt i deras lilla låda. Jag gjorde så att jag satte upp ett kompostgaller och satte in deras låda där som jag klippt upp ett litet hål i. Men jag var tvungen att sätta wellpapp längst ner på gallret för de är så små att de kan krypa ut genom springorna. De har också fått en fin kattmöbel med koja i längst ner att krypa in i. Första dygnet var de mest bara till öppningen i lådan och vände men använder nu hela ytan till att vingla runt på och har sett att de har varit in i kojan på kattmöbeln. Alla kan mer eller mindre gå så nu dröjer det nog inte länge förrens det är full fart på dom. De busar med och mer och är så söta när de försöker fånga varandra.



Snuttan spenderar mer tid med dom också nu när det finns mer plats men hon ligger för det mesta utanför lådan



Så roligt att vara ute och röra på sig

Idag har jag varit till Rödön och kollat på vallhundstävling med Maria, Jimmy & barna. Har aldrig sett på en vallhundstävling förut men jag blev så imponerad av dessa hundar med förare. Det var riktigt roligt att se och en erfarenhet rikare blev man också på köpet =)

Vi får göra om det!

Anna var så duktig och gissade rätt om Marwins veterinärvistelse, nämligen att Marwin har varit och röntgat sig. Men tyvärr så godkände inte SKK plåtarna för de tyckte de var för mörka så det blir till att göra om det igen den 7:e oktober. Känns lite snopet för jag vill ju veta NU!!!!

Vill ni se nå't sött?

Om inte så stäng ner denna sida på en gång för här kommer nämligen nåt som ger stor risk för hål i tänderna =) De fick komma upp i sängen idag igen och det var väldigt populärt. Täcket tyckte de att det var mysigt att krypa in i så jag bäddade in dom i det och lätt de sova en stund där.



En söt Mini



Ferrari njuter av livet



Luktar konstigt här



Jag heter visst Fillmore men kommer nog att kallas Fille för enkelhetens skulle



Jag är den coolaste i kullen



Jag har fått mitt namn Bentley för att jag är en stor kille. Ser ni vilken fin slips jag har =)



Mini tycker det är mysigt i sängen



Flo (till höger) tyckte det var så mysigt att krypa in i täcket



Hon fick snart sällskap av Ferrari



Mini tyckte också att det var så mysigt att krypa in under täcket

Olidlig väntan!!

Idag har Marwin fått vara till veterinären och fått vila sig lite. Resultatet av det får vi se framöver =) Kanske redan denna vecka men troligtvis inte förrens nästa vecka. Någon smart person kanske kan lista ut vad vi gjort ;) Några få utvalda har redan fått ett förhandsbesked medans ni andra får vänta tills det finns svart på vitt. Men ni får gärna hålla tummarna för oss!!

De är nu döpta!!



Ursäkta bildkvaliten men de var inte riktigt med på noterna att bli fotade var för sig så det blev en suddig gruppbild istället. Men jag kan börja med att tala om att de blivit döpta efter temat bil. Vissa namn fattar nog alla medans vissa är lite klurigare att lista ut vad de har med bilar att göra. Men här kommer de i allafall. Börjar med kissen som ligger överst och sen de fyra som ligger under på rad. Nr 5 har fått namnet Fillmore men kommer nog att kallas Fille. Sen har vi då nr 3 som fått namnet Ferrari, nr 1 som fått namnet Bentley, nr 4 som fått namnet Mini och till slut nr 2 som fått namnet Flo. Jag har försökt ge dom namn efter personlighet och hur de ser ut. Så numera är det slut på att kalla dem vi nummer.



Fast jag fick faktiskt till en bra poseringsbild av lille Ferrari som ni kan få njuta av =) Söt som socker!!

Bus i lådan!

Idag har småmissarna börjat att busa lite smått. Favoriten är att ligga på rygg och försöka fånga mamma Snuttan =) Men de behöver nog öva upp kordinationen lite mer. De försöker även mer och mer gå på sina små ben. De lyckas ta ett par steg för att sen tumla omkull. De är så söta att se på. Kan sitta vid lådan hur länge som helst och kika på dom. Imorgon kommer de att få sina namn så om det är någon fler som har något bra tips är det sista chansen nu. Kommer att välja bland alla tips jag fått av er som varit så snälla att komma med tips. Tack för det!! Sätter in lite bilder på de små så att Maria har lite mer sötnosar att titta på ;)



Det ser ut som om nr 4 ligger och suger på tummen ;)



Och trångt ser det ut som om han tycker det är



Idag ville tjejen visa upp sin söta lilla svarta haka



Hela familjen samlad med 3:ans tjockmage i vädret =)

Jag skrev ju i gårdagens blogg att jag bestämt att bara Frode ska ställas på Wången och kan ni gissa vad som hänt till idag? Jo han har såklart fått ett fukteksem =( Men den som ska vara där och pilla mest är Marwin. Jag förstår inte varför han jämt ska vara på Frode och pyssla med honom. Är det någon som har en aning om varför han gör så? Han har gjort så sen han var valp. Kan säga att Frode's öron alltid numera är oklanderigt rena ;)

12 dagar!!

Det går undan i kisselådan nu. Idag fick jag se att nu hör de med sina små öron. Prasslade lite extra med påsen det är kattmat i och då kunde man direkt se hur det började röras i lådan och nyfikna blickar som vändes upp. Nr 4 provade t o m på att fräsa lite men det hördes klent ;) Men så fort jag stoppat ner handen i lådan så han fick nosa på mig och se vem den hemska var blev det lugnt igen. Jag har sen två kvällar börjat ta ur alla ur lådan utom 4:an så att han ska få käka lite i lugn och ro så att han förhoppningsvis ska komma ifatt de andra. Första kvällen på golvet var det ett himla klagande men nu ikväll såg de ut att uppskatta att få komma utanför lådan en stund och kravlade efter bästa förmåga runt en liten stund på filten. Men efter ca 5 min ser man att de blir trötta så då får de komma tillbaka in i lådan igen.

Men det har hänt nåt med Frode. De senaste dagarna har han varit så på alerten och hugget. Ropar man på honom kommer han i full fart och han ser så himla glad ut. Har ingen aning vad som flugit i honom men det är väl bara att passa på att njuta när han för en gångs skull lyser av "will-to-please". Man kan ju hoppas att det håller i sig till utställningen här på Wången 15-16 nov. så att han kanske kan showa lite i ringen för en gångs skull =) Och angående utställningen på Wången kommer jag bara att anmäla Frode. Nog för att Marwin ser ut att bara må gott av maten han får nu och äter upp sig nåt kilo så fattas det en hel del muskler på honom som han ska få bygga i lugn och ro i vinter, förhoppningsvis genom matte på skidor och han springande bredvid =) Men det är en inoff här på hemmaplan den 8:e november som jag tänkte ställa Marwin på eftersom det är Patric Ragnarsson som dömmer och han är ju auktoriserad på golden så jag tänkte se för en billig peng vad han tycker om Marwin men också Frode.

Avslutar med att sätta in en bild på kullens enda tjej =)



Ska bli roligt att se hur denna dam kommer att se ut när hon blir större med sin lite speciella teckning i ansiktet. Det syns inte på bilden men hennes haka har en svart söt fläck =)

9 dagar idag.....

.....och alla har öppnat sina små ögon =) Så nu väntar jag på att det ska bli spring & bus i lådan. Men man ser att de försöker gå på sina små ben förutom tjockisen nr 1. Men han orkar väl helt enkelt inte. Sätter in en bild på alla så får ni se hur stor 1:an är.



1:an är den stora svarta "knulen"

Mycket händer nu!

Tänkte ge en förklaring på mitt utbrott i bloggen för ett tag sen. Det är nämligen så att jag blivit uppsagd från mitt jobb från den 5:e december. Så den senaste tiden har gått åt till att fundera ut vad jag ska göra härnäst. Första tanken var ju att söka ett nytt jobb inom samma som jag gjort innan men desto mer jag funderat på det så har jag kommit underfund med att jag vill prova på nåt annat medans jag är ung. Men vad vet jag inte. Lusläser alla jobbannonser i jakten på nåt som verkar intressant att prova på. Detta kommer också att innebära att jag flyttar tillbaka till Brunflo i slutet på december. Vilket faktiskt känns skönt för där har jag min familj och mina vänner så då får jag nära till dom igen. Nackdelen är ju att det blir lägenhetsliv igen hemma hos mamma & pappa ett tag men ska försöka få tag på nåt lite mer lantligt boende.

Igår började Marwin & jag på tävlingslydnadskursen men för Marwin blev det inget då vi bara hade teori första gången. Men nästa gång ska vi börja direkt med hundarna. Men jag måste få skryta lite om Marwin. Idag gjorde vi lite fotgående på lunchen och han var jätteduktig och hade fin position =) Och inget trams!! Han vill ju så himla mycket när man tränar så han brukar ha en förmåga att kunna balla ur en aning ibland men idag lyckades han koncentrera sig hela tiden.

Jag har också fått byta mat till Marwin. Han slutade helt att äta Precept. Jag försökte vänta ut honom men jag såg honom bara bli smalare och smalare så då tänkte jag att han får prova att börja att samma mat som Frode äter och det gick bra i ca 3 veckor men sen blev han lös i magen. Trodde först bara att han var dålig i magen så han fick gå på risdiet och blev då genast bättre men när man började blanda i mat igen så blev det samma visa igen. Så när det hände för 3:e gången bestämde jag mig för att byta och rådfrågade då på djuraffären där jag brukar handla om vad de tyckte han skulle äta. Fick då rådet att ge honom Advance Sensitive. Och än så länge funkar magen fint och hoppas den fortsätter med det för han behöver verkligen gå upp nått kilo för han har sammanlagt gått ner 4 kilo. Rekomenderade mängden är 4 dl per mål men han får 5 dl till att börja med så kan man sänka givan sen när han ätit upp sig igen. Och så har jag fått tillbaka min dansande kille igen när det är matdags =)

Alla kissebebisar mår bra men nr 4 hade gått upp lite dåligt igår igen så han fick lite ensam tid med mamma igen så till idag har han gått upp bra igen. Men mitt hjärta ömmar verkligen för den lilla killen. Kommer nog att ha svårast för att skiljas från honom så jag hoppas att han hamnar hos någon där man kan få följa hans uppväxt. Tre av dom har öppnat ögonen helt och en har börjat medans en (nr 4 såklart) inte har börjat kika på världen än.



Nr 5 har full koll på omvärlden nu =) Och se så söta tassar!!

Stolpe ut!

Ibland blir man bara så less. Idag hade jag och Frode ett kanonlopp på gång i agility och för en gångs skull trodde jag vi äntligen skulle få vår första pinne. Men då både jag & Frode skötte oss så var det nån annan som förstörde för oss =( Det var en som stod alldeles utanför plan med sin hund. Det var flera andra hundar innan Frode som reagerade på den hunden för den stod precis vid ett hinder som stod ute vid ett hörn. De bad honom flytta på sig men han kanske backade undan max en meter så det hjälpte ju inte. Och sen tycker jag han borde haft vett att flyttat på sig själv när han märkte att många hundar inne på banan reagerade på hans hund. Frode tyckte den var läskig där den stod kanske max tre meter från honom och råstirade på honom så det blev ett stopp på någon sekund vilket då resulterade i en vägran. Och nu blir det till att vänta tills nästa år innan vi får en ny chans att försöka ta en pinne. Men då fan ska vi ta den!!!!!!!!! Gårdagens lopp finns väl inte så mycket att säga om mer än att Frode var tvungen att ta ett litet ärevarv plus att han rev ett par pinnar. Sätter in lite bilder på klubbmedlemmar det gick något bättre för =)



Jessica & Maria m. Douglas innan prisutdelningen



Maria & Douglas får pris



Douglas måste snabbt kolla in vad som finns i påsen



Vi skickar ett stort grattis till Cecilia & Ciwi som fick en pinne i Hoppklass I



Jimmy & Extra får pris



Marie H hade också varit duktig och blivit bra placerad



Och så får Maria & Douglas hämta pris igen

Men en sak jag är supernöjd med är att Frode och jag inte har diskat oss en enda gång i sommar vilket är ett stort steg framåt =)

Imorgon börjar jag och Marwin en kurs i tävlingslydnad vilket ska bli jätteskoj. Jimmy och Snö ska också gå den vilket blir kul. Och förhoppningsvis blir det tävlingsdebut på klubbens egen tävling i december.

Allt klär en skönhet!

Marwin fick ett nytt halsband idag för på nåt mysko sätt har det andra blivit för litet ;) Det blev ett lila för jag tyckte det klädde honom så fint =)


Allt lugnt i lådan!

Det var nog bara en tillfällig svacka för nr 4 för tills idag har han gått upp 10 gr =) Kändes skönt att se vågen visa bra viktuppgång på honom. Sätter in ett par bilder på hela kullen plus mamma Snuttan. Som ni ser är det ful fart på 4:an. Det är den med mest vitt som är den som klänger runt överst på alla andra. Han är den med mest speciella teckningen också!!




Lite orolig

Lilla nr 4 har bara gått upp 2 gr sen igår. Dom bör öka med ca 10 gr dag så man blir ju lite orolig. Får hålla extra koll på honom så att allt är som det ska men för övrigt verkar den pigg. Men jag tog bort de övriga en stund medans jag bäddade rent så den fick ligga och dia själv en stund. Övriga har ökat 12 gr förutom tjockisen nr 1 som ökat hela 22 gr. Måste ju sitta fast i en tutte hela tiden och suga.



Nr 4 får lite egen tid med mamma Snuttan

Bara en brutta!

Nu har jag kollat könen på dom och det var bara nr 2 som var en tjej. Men alla har ökat i vikt. Vissa mer än andra. Nr 1 har ökat hela 16 gr medans nr 5 bara 6 gr. Men huvudsaken är ett de alla ökar i vikt. Vad jag läst så kan de även minska i vikt första dygnet utan att det är någon fara. Vissa kommer inte igång och suger lika bra i början utan tar lite tid på sig men viktökningen tyder ju på att alla får i sig mat =) Nä nu ska jag gå och sova innan ögonen trillar ihop av sig själva.

P.S. Om någon har tips på bra namn tar jag jättegärna emot förslag. Det går ju inta att springa runt och ropa 1:an, 2:an osv. ;) D.S.

Bilder på de små =)



Nr 1, svart med lite vitt på magen



Nr 2, svart/vit



Nr 3, grå/vit



Nr 4, grå/vit



Nr 5, färgen har jag inte lyckats att klura ut än, är svart/vit eller mycket mörk grå med vitt.

Det är full fart i lådan och de talar om hur missnöjda de blir när Snuttan kliver upp för att äta eller gå på lådan. Vägde dom när de föddes så de ska vägas ikväll igen för att se att de går upp i vikt.

Marwin bara älskar de små. Han skulle vara vid lådan hela tiden om han fick och Snuttan säger inte ifrån så det får jag göra. Men han är jättesnäll och står bara och tittar på dom.

Bild på de små


Ännu fler =)

Nr 4 & 5 har kommit nu. De ser grå/vita ut men vet inte säkert förrens de är riktigt torra. Nu är det bara att vänta och se om det kommer flera.

3 st hittills =)

Det började mycket fortare än jag trodde. Nu när jag kom från jobbet har det kommit tre små gryn. En svart och två grå/vita. Så söta och vilken fart på dom. Återkommer senare med mer rapporter och förhoppningsvis bilder =)

Det närmar sig

För de som följer hur det går för Snuttan så har hon börjat bädda idag. Men jag tycker hon kunde ha valt en bättre plats, för hon har nämligen valt skrubben. Hon har varit så duktig så och rivit upp en kartong med böcker som hon hittat tidningspapper i som hon rivit ut och stökar runt med ;) Hon har även fått med sig några böcker men de har jag tagit bort för böckerna mina är jag rädd om. De brukar vara nån dag kvar när de börjat bädda men denna vecka bör de ju komma. Återkommer med mer om detta när jag ser att det är dags för de små att titta ut.

Snubblande nära!

Tänk om Frode inte tagit det där ärevarvet så hade första nollade loppet varit i hamn och förhoppningsvis en pinne. Men Frode bara måste hitta på något bus. Men det var helt klart vårat allra bästa lopp hittills i vår agilitykarriär. Endast 10 fel och då beroende på att han fick en vägran (5 fel) när han gjorde sitt ärevarv vilket resulterade i att vi missade idealtiden med 5 sek (5 fel). Så hade bara Frode hållit sig på mattan så hade vi klarat det. Men han tycker ju att det är så kul och måste ju visa upp sig för alla ;) Men detta ger helt klart hopp inför nästa helg. Jag kommer då att pröva att gå något varv runt banan innan vår start för att se om det kan få bort hans "ärevarv" för jag tror han vill kolla in stället lite när han gör så. Men det jag är mest glad för är att han tog slalomet rätt utan att krångla. Sa till Jimmy att nu när jag fått ett slalom av dom att träna på så har han börjat att gå det utan att krångla ;)

Marwin fick testa på deras balanshinder för de ser ju lite olika ut från ställe till ställe och så är de olika stadiga. Första gången han gick över bommen tog han det väldigt försiktigt men sen var det raka rör över =) Testade deras gunga också och då fick han de två sista gångerna prova att gå över utan att jag tog emot gungan och det gick så bra så!! Han är så duktig så min lilla guldklimp. Provade att hoppa ett hinder ett par gånger också och nu verkar poletten ha trillat ner där också, att man ska hoppa över och inte gå runt. Att det lättaste hindret ska vara svårast att komma på hur man ska göra ;) Det ska bli så kul att få börja tävla med honom nästa sommar. Tror att agility kommer att vara nåt han kommer bli jätteduktig på =)

Nä nu lockar sängen väldigt mycket. Känns att man varit uppe sen fyra imorse.

Dagens Open Show i Aspås

Idag har vi varit på utställning i Aspås. Som vanligt en mycket trevlig utställning =) Men man hade väl hoppats på ett något bättre resultat men killarna fick ju en varsin fin gul rosett så det var ju rättvist ;) Marwin blev trea av tre hundar och Frode trea av sex hundar och tyvärr så fick ingen av dom något HP. Marwin har ju inte haft de bästa förutsättningar med en mage som krånglat så han har blivit ännu tunnare än den tunnis han redan var. Men Frode gick så pass bra man kan tänka sig med tanke på konkurransen. Deras kritiker kommer att läggas ut på hemsidan inom kort.



Fina gula rosetter =)

Vi vill också skicka ett stort grattis till Sofi som med sin Sigge blev BIS 2-valp idag =)
 


Aaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Jag säger som systra mi, FANFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!! Men jag har gett mig fan på att det här fixar jag, så de så!!!!!

Någon sitter.....

.....där nere och gråter. Kan det vara Marwin som fått en fin body på sig efter dusch? Jajamensan!! Han gillar den inte men jag måste ju försöka få till pälsen på något sätt så han inte ser helt ovårdad ut. Och funkar inte detta vet jag inte vad jag gör. Då är väl det enda att göra att kliva upp väldigt tidigt lördag morgon och testa duscha då istället. Men jag hoppas att det funkar. Det var det enda som funkade på Frode ett tag men nu går det galant att föna honom torr och sen säga åt honom att gå och lägga sig i BIA-bädden så är han fin dan efter =)

Härlig träning!

Trots att regnet föll nästan oavbrutet så var det en väldigt givande och rolig träning idag. Det blev bara agility men oj vad kul båda vovvarna tyckte att det var =) Marwin fick träna på de saker han kan men först var han tvungen att ta ett ärevarv inne på plan innan han kunde samla sig och koncentrera sig på vad som skulle göras. Och Frode tränade jag slalom med. Han har aldrig haft sug på det men idag hade han värsta farten in och igenom det. Och rätt ingång blev det varje gång också. Var så stolt över killen då!! Tänk om vi skulle kunna få en pinne nån gång. Vad glad jag skulle bli då =)
 
Ida & Biffen var också med och Biffen var ju en stjärna på agility'n. Han hade aldrig provat på det förr men han fixade de hinder han fick prova på som om han aldrig gjort annat. Han är en duktig kille den där Biffen =) Sen var Sofie G där med sina voffsingar också som också var duktiga. Och hennes Diezel har börjat bli en stor kille. Jessica var där en sväng också för lite information inför Open Showen i Aspås. Hon ska ju vara inropare i ringen på utställningen. Tänk vad Marwin & Frode kommer att tycka att det är kul med nån som de känner i ringen ;)

Nä nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det jobb igen!!

Jag skulle......

.......ha trimmat Marwin igår efter duschen men tänkte att jag gör det idag. Men vilket jävla misstag. Idag står pälsen åt alla håll trots att jag fönade honom riktigt torr. Satte mig och trimmade honom men gav upp när det inte går att få till som jag vill. Usch vad irriterad jag blir. Och hur ska jag göra på fredag? Tänkte ju duscha honom kvällen innan men med tanke på vad en natts sömn gjort med hans päls blir det nog till att kliva upp väldigt tidigt lördag morgon och duscha honom istället. Eller om jag gör ett nytt försök med honom imorgon kväll istället och spar Frode tills fredag. Får se hur det blir.

Ska iväg sen till Brunflo och träna med vovvarna. Blir nog bara lydnad med boysen då jag inte vill riskera några halta hundar tills på lördag. Ska hämta upp Ida & Biffen på vägen och så ska jag shoppa lite kattmat när jag ändå är inne i stan. Och så måste jag ha mer hundschampoo för det jag har kvar räcker inte annars.

Jag borde.....

.....ställa Marwin i duschen och tvätta honom för att sen föna honom torr och sen börja med trimningen. Och visst kommer jag göra det men som vanligt kommer det väl bli en kvälls/nattsyssla som är färdig nån gång framöver tolv-ett i natt. Men jisses vad snygg han kommer bli sen =) Men jag kommer ju vara tvungen att duscha lortgrisen igen på fredag kväll för ren kan han inte hålla sig. Frode kommer få duscha torsdag kväll för honom är det mycket lättare att hålla ren. Och han har ett täcke jag kan sätta på honom om det blir riktigt skitväder ute. De verkar också som om vi kan få se solen på lördag också. Det blir så mycket trevligare om man slipper regnet. Nä, ska se om jag kan peppa mig själv lite nu och få in lortgrisen i duschen!!


Frode frisk!

Frode's svullna tramdyna berodde mest troligt på en elak geting. Imorse markerade han lite men nu ikväll visar han ingen hälta alls, jippi!! Och när det inte var nåt allvarligare så kan vi ju tävla agility på söndag. Så nu får vi hoppas att han inte trampar på nån mer elak geting. Men när jag såg hur halt han var i lördags så trodde jag det var något mycke allvarligare och sa då hej då till både utställning och agility. Men Marwin är dålig i magen igen så det får bli ris igen. Men det har ju inte han något emot =) Han tycker det är mumsfilibabba!!

Inga kissebebbar än. Tycker de ska komma NU!! Hon far och är överallt och kikar efter lämplig boplats. Har till och med fixat i garderoben åt henne då hon skulle in i den förra natten. Se bara så fint jag fixat åt henne. Hon har ju fått två våningar till och med =) Inte bortskämd alls! Satte ditt två pappbitar så att eventuella ungar inte ska trilla ner i golvet.


RSS 2.0