Agility, agility, agility!!

Det blir mycket agility nu när det är ca 1,5 vecka kvar till tävlingen här på "hemmaplan". Och Marwin blir bara duktigare och duktigare =) Men han har också kommit på att agility är ju skitroligt så nu har han ibland börjat ta hindren i den följd han tycker är bäst. Men däremellan gör han klockrena insattser så det är till att hoppas att han gör det på tävling också så kan det kanske gå riktigt bra!! Frode får träna lite han också men inte så mycket för jag har märkt att han blir mer taggad om han inte får träna så mycket. Så jag hoppas att det kommer gå bra med honom också!

Men nu på söndag är det ju utställning först. Det är Goldenklubbens årliga Club Show som i år går här i Jämtland. Jag hoppas på ett 1:a pris men man vet ju aldrig hur det blir. Men han ser i allafall bättre ut än han gjorde i Svenstavik då jag aldrig skulle ha ställt honom för han såg helt enkelt för jävlig ut. Totalt urfälld och livlös päls. Konstigt bara att domaren inte kommenterade det. Men även om resultatet kanske inte blir som jag vill så ska det bli kul att träffa en massa goldenfolk och titta på fina hundar =)

Ett 3:e pris.....

.....blev det idag på 112,5 poäng. Han skötte sig fint med tanke på den knappa träningen på sista tiden på grund av min fot men han klev upp på platsliggningen som jag faktiskt anade att han skulle göra och så nollade han läggande under gång. Han blir väldigt störd av allt som händer runt om men bara han får lite mer tävlingsrutin så ska det nog gå bra det här för jag vet ju att han kan alla moment klockrent. Så nu tar vi nya tag och anmäler till fler tävlingar =)

Ont i foten!!

Tänk att man aldrig blir för gammal för att lära sig nåt nytt!! Och vad har jag då lärt mig? Jo att inte stå i vägen för en kviga för då kan foten bli blå och svullen och göra jävligt ont. Men jag har som sagt lärt mig nåt nytt ;) Åh, höll på att glömma en sak, lilltån kan vara av också!!

Fick två bilder av Sofie från tävlingen i Sundsvall av Marwin som ni kan se här nedan. Tack för dom!!




Grattis Tyson & Eva!!!!!!!!

Dagens inlägg tillägnar jag goaste & gladaste goldenfarbrorn Tyson & hans matte Eva för vinsten i "Bästa Hane", certet, BIM & BIM-veteran i Svenstavik idag =) Så oerhört roligt att se en så fräsch 10-årig hane gå vinna!! Stort grattis till er!!



BIR Silversign Style'n Class & BIM Jackdow's Tremendous Tyson (Det är Linda och inte Eva som visar hunden)

Skickar också ett stort grattis till Monica med Wilde som vann öppenklassen med CK och blev 2:a bästa hane med CACIB!!

Och en lite rolig sak är att Tyson är Frode's morbror och Wilde är Marwin's morbror och dom är så stolta över dom!!

RSS 2.0