Idag bjuder.....

.....jag på en låt!! Så bra!!


Ett 3:e pris.....

.....blidde det igen för Marwin & mig i lördags i Strömsund. Men han skötte sig utmärkt fram till platsliggningen och fick riktigt fina poäng =) Men sen är det ju mycket roligare att bjuda in tävlingsledaren till lek än att ligga stilla och fint i 2 minuter ;) Men vi knaprade ihop hela 139 poäng så kan jag bara få honom att ligga kvar är snart LP't fixat!! Men jag frågade snälla domaren Åsa Häggström om hon hade nåt tips att ge mig och det hade hon. Hon sa att han kunde behöva en uppgift att koncentrera sig på under platsen så hon sa att man kunde antingen lägga en leksak eller godis bakom honom så att han har nåt att koncentrera sig på och sen flyttar man saken eller godiset längre bort men ändå vet han om att det finns där. Och så får han såklart det när han är färdig men momentet. Så nu är det bara att träna på inför framtida tävlingar =) Men en sak som var riktigt roligt var att domaren sa att det var roligt att se oss och att man ser att Marwin verkligen vill vara mig till lags.

Och vi skickar ett stort GRATTIS till vårt resesällskap Linda & Holly som fick 161 poäng och ett 1:a pris!!

Ny design snart....

Snart kommer det att bli väldigt fint här tack vare snälla syster Åsa =) Ska bli spännande att se hur det blir!!

Tunnlar, tunnlar, tunnlar......

Ja det är vad Marwin har haft i huvudet i helgen. Så fort han har fått en i sitt synfält har han dragit som en tok rakt in i den oberoendes på vart i banan han har varit så det resulterade i 6 diskade lopp av 6. Inte en så lyckad tävlingshelg med Marwin med andra ord. Men nu vet jag ju vad vi behöver träna på, TUNNLAR!! Eller rättare sagt att inte ta dom när han tycker att det passar bäst ;)

Frode skötte sig bra för att vara Frode, lördag tyvärr disk men idag klarade vi oss igenom =) Men han bara måste ju kolla in lite annat på banan också så det blir ju en del tidsfel ;) Men han bjuder ju på show i allafall!!

Nu blir det inga fler agilitytävlingar i år så nu ska vi träna på hårt inför nästa år!!

Imorgon....

....smäller det!! Åh vad jag hoppas att det kommer att gå bra!! Borde hem och sova så jag är pigg imorgon så jag får väl ta och göra det då;)

Ett rött band!!

Tänk att man kan bli så glad för ett litet rött plastband =) Men när 2:orna står som spön i backen då blir man glad när ens lilla kille får ett 1:a pris!! Och så blev vi placerade 3:a i konkurransen av de 4 som fick 1:a pris så vi blev inte ens sist!!

Och så har vi varit och tränat lydand med Sofie & Diezel idag och det gick bra men blev ett kort pass då regnet gjorde att lusten att träna försvann rätt så snabbt. Och så vill jag skicka ett tack till Åsa Johansson för tipset angående Marwin's platsliggning. DET FUNKADE!!!!! Så nu är det bara att hoppas att det hinner bli befäst till tävlingen den 19:e.

Lydnadspass idag!!

Tränat lydnad idag med Marwin! Han var så duktig så =) Låg kvar på platsliggningen med två stora schäfrar på var sida om honom. Men han var lite orolig men han lugnade ner sig efter ett litet tag och låg sen tyst och stilla.

Igår blev det agility för båda pojkarna och Marwin var duktig förutom att han till varje pris skulle upp på balansbommen så till slut tog jag helt enkelt och lyfte ner honom från den när han olovandes gick upp på den. Och efter det så lät han bli att gå upp på den igen utan lov. Ibland försöker han på varje vis få som han vill så då gäller det att vara envisare och hittills så har han alltid fått ge sig ;) Frode gjorde som vanligt, körde klockrent en bit för att sen avvika från plan. Frode är den tjurigaste golden som någonsin har funnits!! Och om ni inte tror mig är det bara att komma hit och se själv ;)

Nä nu ska jag hem och sova!! Ska träna med Maria imorgon kväll!!

RSS 2.0