SSRK J/H 130519

 I söndags var jag på SSRK J/H utställning i Aspås. Och både Marwin och Penny var anmälda. Och det var en varm och solig dag vilket inte hör till vanligheterna när det gäller denna utställning. För det mesta brukar det vara kallt, blåsigt och regnigt! Men inte denna dag så vi utställare fick en härlig dag vid ringside och många fina hundar att titta på i ringen!
 
Först ut var Marwin som för andra gången ställdes i championklass. Han fick sitt excellent och vann klassen med CK! Redan där var jag nöjd med dagen och allt annat såg jag som bonus! Och vilken bonus det sen skulle visa sig att vi fick! I tävlan om Bästa Hane smällde han till och vann och sen i tävlan om BIR & BIM sprang han till sig BIR-rosetten! Gissa om matte var glad då! Sen i grupp-finalen placerade han sig på en fin 4:e plats! En helt underbar avslutning på en underbar dag! Och som vanligt var det en showig Marwin jag hade med mig i ringen. Den hunden älskar verkligen att visa upp sig!
 
Penny ställdes i öppenklassen och blev 2:a i klassen med CK och i tävlan om bästa tik blev hon placerad på en fin 2:a plats med Reserv-Cert! En lyckad dag för henne också även om det är lite snopet att missa Certet med så lite! Men de andra två kommer att komma de också en dag!
 
BIR SE U(U)CH LP I Cremecastle Victory Tilly & BIM SE VCH Abnalls Scarlett
Min alldeles egna snygging...
Det finaste man har sätter man på bordet...

Mer agilityträning

 Idag är det väl egentligen meningen att man ska demonstrera men då jag aldrig gjort det förut så vad är det för mening med att börja med det nu?! Ja ingen enligt mig så jag for iväg och tränade agility istället och det var nog mycket roligare för både mig och Marwin. Och sällskap hade vi av Jessica & Erika med vovvar så det var fler som struntade i det där med att demonstrera ;)
 
Det gick riktigt bra idag också! Fin kontakt mellan matte och Marwin och det flöt på riktigt härligt. Men en sak vi måste träna upp är farten på slalomet. Han är riktigt säker på hur hela slalomet ska tas men vi skulle kunna tjäna mycket tid på tävling om det gick snabbare.
 
Du & jag matte...
 
Efter träningen tog jag och grabbarna en härlig promenad i skogen så de fick skita ner sig ordentligt. Så nu är både trötta och nöjda och ligger och sover i varsitt hörn.

RSS 2.0