Gör ett försök!

Om man skulle göra ett försök att blogga lite =) Men vad har hänt den sist då? Jo helgen den 18-19 sept var marwin och jag till Ö-vik för att tävla i agility. Lördagens första lopp var Marwin enormt överladdad och tog de fyra första hindren och sen fick han tokfnatt och for som ett jehu runt plan och tog de hinder han tyckte passade :P Men det går inte annat än att skratta åt honom och han hade ju såååå roligt! Andra loppet gick mycket bättre men tyvärr blev det fel tunnelingång så även en disk det loppet. Söndagens första lopp gick kanon men Marwin vara bara tvungen att hälsa på domaren en sväng så det blev några fjuttiga tidsfel. Andra loppet den dan gick ännu bättre och vi blev nollade så det blev en spänd väntan för att se om det skulle räcka till en pinne. Men lite snopet blev vi fyra och bara de tre första fick pinne.

Sen helgen efter for vi till stugan och hade en alldeles underbar helg. Vädret var underbart så den mesta av tiden spenderades utomhus =)

Igår var jag och vovvarna och hälsade på Maria med familj! Och jag vill tacka för en underbar dag med hundbus, god mat, massa prat och för att jag får rå om dina små stjärnor lite =)

Och idag har Frode och jag varit och tävlat lydnad och visst skulle man ha önskat att det hade gått bättre :P Men det viktigaste är ju att vovvarna har kul och det såg Frode till att ha. För vad sägs om att han mycket hellre ville busa med domaren vid tandvisningen, lägger sig och rullar runt på rygg vid inkallningen, busskäller vid hopp över hinder men han utförde ju momentet i alla fall :P Ja och lite annat smått och gott hittade han ju också på. Så med tanke på att han verkade vara full i fan idag så hoppade vi över plattsliggningen så att han inte skulle hitta på nåt där och riskera att förstöra för nån annan. Men jag ger inte upp utan ska ha det där sista 1:a priset innan han får pensionera sig från lydnaden!

RSS 2.0