Snö i massor

Nu har vi fått snö i massor och både jag och vovvarna njuter i fulla drag! Marwin far runt som ett jehu i snön medans Frode far runt i lite långsammare fart! Men blir man 10 år nästa gång så har man rätt att ta det lite lugnare. Men inte går det att se att han börjar bli till åren. Pigg på bus hela tiden!

Premiärtur på skidorna har det också blivit och vilket drag det var i Marwin! Riktigt kul var det men det gällde att hålla tungan rätt i munnen i utförskörningarna för då var det full fart som gällde!


Bus i blicken...


Sattyg i blicken ;)

Julen ska firas hos mamma & pappa i Brunflo tillsammans med bästa systrarna! Och gissa om jag ska svulla av julmaten! Och på juldan bär det av till momma & moffa för mer svullande så då tänkte jag att det passar bra med en skidtur på annandan! Så är någon sugen på att hänga med så gört!!


LP I Cremecastle Victory Tilly

Idag var det lydnadstävling på hemmaplan och imorse när jag vaknade kände jag att vad kul det skulle vara att få ta LP't där. Och visste blev det så kul! Vi knåpade ihop ett 1:a pris på 173 poäng och LP I var ett faktum! Vi blev även klassvinnare och vinnare av BBHK-cup igen :P Så nu har Frode en inteckning i den bucklan och Marwin två! Hela tävlingen flöt på bra. Det var bara hans paradnummer apporteringen som falerade en aning. Jag sa apport varpå Marwin körde ner nosen i backen och på vägen slog huvudet i apporten. Ren tur att han inte slog den ur handen på mig. Men jag sa apport en gång till och då tog han den så fint så :P


Marwin och jag är redo


Det går ju som en dans


Läggande under gång


Inkallning


Ställande under gång


Apportering


Hopp över hinder


Visst e jag duktig matte


Hela prispallen bestod av BBHK:are!
3:a Jenny Eliasson med Monster, 1:a jag med Marwin och 2:a Nina med Ilo

Platsliggande 10

Tandvisning 10

Linförighet 8,5

Läggande 8

Inkallande 9

Ställande 7

Apportering 6,5

Hopp över hinder 10

Helhet 8,5

På vägen hem hittade jag detta mitt i Brunflo! Gulligt =)




Lydnadstävling Kramfors

Idag har jag och Marwin varit till Kramfors på lydnadstävling. Och resultatmässigt blev det en riktigt lyckad dag. Det blev ett 1:a pris i klass I på 175 poäng. Men jag skulle önska mig en något bättre fokuserad hund men de körde Elit-klassen alldeles bredvid och han blev något störd av det. Men det är bara att träna vidare med mycket störning. Och jag är grymt nöjd med hans arbete andå =)

Platsliggande 10

Tandvisning 10

Linförighet 7,5

Läggande 8

Inkallande 9,5

Ställande 9

Apportering 10

Hopp över hinder 7,5

Helhetsintryck 8,5


Glada 1:a pristagare i klass I!! Jag & Marwin, Ingrid & Xinja och Nina & Ilo!


RSS 2.0