Hänt sen sist...

 Även fast det inte syns nåt i bloggen så händer det ändå en hel del. Ska försöka mig på en liten resumé sen sist.
 
Helgen 22-23 november var vi på utställning i Åre anordnad av SSRK J/H. Jag ställde alla hundar båda dagarna och det visade sig bli Harry's helg! Han blev BIR-valp båda dagarna och på lördag BIS-valp 4 och på söndag BIS-valp 3! Så stolt och nöjd över min lilla grabb som skötte sig så fint hela helgen! Marwin blev 3:a i championklassen båda dagarna med CK på lördag men utan på söndag då denna domare ville ha mer av Marwin. Penny blev 2:a i championklassen båda dagarna med CK men fick nöja sig med det.
 
Sen har vi även varit ner till Stockholm på valpträff den 14 december. Alla utom en av valparna kunde komma och det var skoj att så många dök upp! Vi hade ett par trevliga timmar där vi mattar & hussar minglade runt medans de små busade. Och jag är så glad att alla valpar har fått så bra hem.
Fr v. Cremecastle Gran Premio Lotteria, Pull The Plugs, Win By A Nose, Meadowlands, Taste Of Victory, Front Runner & Breeders´Crown
 
Sen har vi firat både jul & nyår! Och nyår ser man ju alltid framemot med en viss förskräckelse då det ska smällas så mycket raketer. Både Marwin & Penny bryr sig inte men det var ju Harry's första nyår och hur han skulle reagera visste man ju inte. Men han brydde sig som tur var inte ett dugg. Känns skönt inför apporteringsträningen som jag tänkt börja med längre fram i vår.
 
Den 25/1 börjar jag på en tävlingslydnadskurs med Harry. Och det ska bli så kul!
 
Och så har vi äntligen fått snö som både jag och hundarna njuter av. Och Harry som aldrig tidigare varit med om så mycket fluffigt vitt som ligger på backen skulle kunna vara ute i timtal för han vill inte gå in utan man får dra med sig honom in.
 

RSS 2.0