No internet!!

Jag har ju flyttat nu och har därför inget internet än så jag återkommer med info om vad vi hållit på med den sista tiden när jag kommer åt internet och kan sitta och skriva i lugn och ro =)

Så var Flo såld också!

Nu har Flo fått flytta också till Marieby. Kommer att få en kissekompis att bo hos. Det känns som att jag hittat bra hem till alla vilket känns skönt.

Nä nu ska jag ut med hundarna och sen gå och lägga mig, natti natti!!


Ferrari har också lämnat boet!!

Nu ikväll har också Ferrari fått ett nytt hem i Ås. De hade barn och en snäll hund som är kattvan då de haft katt förut så det känns bra. Så nu är det bara Flo kvar. Mini får stanna ett tag till för han har någon sorts ögoninfektion han beandlas för och jag säljer bara friska kattungar. Är det inte bra tills på måndag ringer jag veterinären igen.

Fille har flyttat!

Nu ikväll har Fille flyttat till ett nytt hem i Åre. Det var en jättetrevlig familj här och hämtade honom så det kändes jättebra. De hade en katt sen förut så han kommer att få en kompis att busa med och så var det 3 döttrar i familjen så han kommer att få mycket uppmärksamhet lillkillen.

Nu är det ju också sista veckan på jobbet så på lördag går första flyttlasset så jag måste verkligen packa nu under veckan. Har packat en del men långtifrån allt.

RSS 2.0