Utställning & valpar väntas!

 I söndags var jag med Marwin på SSRK J/H's utställning i Ås. Och som arrangör av det hela var jag på plats redan kl 7.00 och kunde åka hemåt igen 15.50! En lång dag med andra ord!
 
För Marwin gick det bra på utställningen. Vann championklassen (var ensam ;-)  ) med Ck och blev sen placerad på en fin 2:a plats i bästa hane. Kritiken löd som följer:
 
Championhane av utmärkt typ, härligt huvud och uttryck, härlig överlinje och svansaction, välvinklad, välkroppad, prima konstruktion, rör sig med utmärkt steglängd från sidan, något instabil fram, tilltalande helhet väl värd sin titel, visas i prima kondition!
 
Mest glad blev jag faktiskt av de sista orden för som jag sliter med att ha denna gosse i absoluta topptrim! Penny får muskler bara av att gå utanför dörren medans Marwin inte alls har lika lätt för att sätta muskler utan det är något vi båda jobbar hårt med!
 
Penny är ju hemma igen efter sin mammaledighet och det är härligt att ha damen hemma igen! Hon sätter verkligen fart på oss andra! Men det kommer att dröja innan hon är tillbaka i full kondition igen. Kroppsligt är hon på god väg men pälsen ramlar av i stora drivor.
 
Men nu till nåt riktigt spännande! För Marwin väntar nämligen valpar tillsammans med Cremecastle Astrakan! Och dessa valpar kommer att födas på kennel Cremecastle runt den 26 juni! Det ska bli så spännande att få följa deras väg från nyfödda fram tills att de lämnar boet vid 8 veckor och då kommer en liten grabb att få flytta hem hit också! Ser så mycket fram emot att äntligen få en liten valp i huset igen <3

RSS 2.0