Resume & nya mål

 Jag är ju helt otroligt dålig på att blogga! Men jag tänkte mig i alla fall på att försöka mig på en liten resume för förra året och våra mål för året 2013.
 
Resume 2012
 
För Frode har det inte hänt så mycket under föregående år på tävlingsfronten men han fick avsluta sin utställningskarriär på bästa sätt i Svenstavik den 5 augusti med att vinna veteranklassen med CK och bli BIR-veteran! Kunde inte önska mig ett bättre avslut. Annars har han fått gå och skrota runt precis som han vill och hänga med på våra promenader och filosofera vilket han är proffs på!
 
Marwin's år har varit riktigt bra. Det började med att han fick dambesök en helg i februari som resulterade i 7 fina valpar den 19 april på kennel Seamountain's. De ser riktigt lovande ut så det ska bli kul att följa dom framöver. Utställningsåret började i april i Sundsvall för att avslutas i Stockholm i december. Och vilket år det blev! 2 CERT & 3 R-CERT! Och vårt stora mål var ju att försöka få utställningschampionatet och det lyckades den 25:e november på Frösön för Hans Rosenberg. Vi har även startat på ett inoff jaktprov i nkl som resulterade i ett 1:a pris.
 
Penny's år har mest gått åt till att lära känna denna underbara individ. Men några få utställningar har vi hunnit med. På 6 utställningar har det blivit 4 CK, ett R-CERT och fina placeringar i bästa tik!
 
Mål 2013
 
Frode har ju blivit pensionär på heltid så han kommer att få gå och filosofera bäst han vill under året och jag hoppas med många fina dagar med honom, min alldeles egna pajas!
 
För Marwin kommer det inte bli så många utställningar under året då vi nått vårat mål där. Men vi ska försöka ta oss till Norge nåt för att försöka oss på det norska championatet också. Sen kommer vi försöka lägga lite krut på lydnadsträningen för att komma till start i klass II.
 
Med Penny kommer jag att fortsätta jobba på kontakten i lydnaden och se vart det leder. Tänkte även prova henne på viltspår för det tror jag kommer vara hennes grej! Sen kommer det bli nån utställning också.

RSS 2.0