Bottennapp!

Dagens utställning i Avesta vill jag helst bara glömma bort. Enligt domaren var hans rörelser urusla och något jag skulle se upp med. Tänk att något som de båda förra domarna verkligen gillade inte alls föll dagens domare i smaken. Men nu ska jag inte gräva ner mig för mycket i det utan nu ser vi fram mot en underbar tävlingssommar jag och min alldeles underbart underbare Marwin <3

Och så ett stort grattis till Maria som fick CK på både Legolas & Douglas och Legolas som jag fick äran att visa i konkurransen och som placerade sig som reserv före pappa Douglas. Och riktigt nära certet var det också!

Utställning i Härnösand!

I morse kl 5.45 styrde Marwin, pappa & jag kosan mot Nordvik utanför Härnösand på hundutställning. Efter en 3 timmar lång bilresa var vi äntligen framme och då var det skönt att få sträcka på benen ordentligt. Sen ut med alla grejer och upp med tältet. Vi hade tur och kom innan värsta rusningen så vi fick en bra plats bredvid ringen. Sen rasta Marwin och så äntligen slå sig ner i lugn och ro och lusläsa katalogen. 18 hanar var anmälda i öppenklassen och många fina så det var en helt annan konkurrans än sist. Men tror det var 4 st som inte kom till start. Men även idag skulle jag vara nöjd om vi fick ett 1:a pris och till min lycka så fick vi det =) Efter att alla öppenhanar hade fått sin enskilda kritik var det 10 st kvar som fått 1:a pris. Så då var det att gå in i ringen igen där domaren meddelade efter att vi alla sprungit ett varv tillsammans i ringen att 7 CK skulle delas ut i klassen. Tänkte då att jag sket i en placering bara jag fick ett CK. Så det blev nervöst när han skulle plocka ut de tre som inget CK fick. Han tackade först en som stod en bit framför oss och kom sen bakåt mot där Marwin & jag stod och då saktar han ner stegen och då tänker jag att, skit också nu kommer han att tacka av oss också. Men till min förvåning går han förbi oss och tackar två till längre bak så då ser jag ju att CK't är i hamn =) Marwin & jag blev sen en av dom två som fick CK men ej blev placerade i konkurransen men jag är så NÖJD med CK't!!!!!! Tänk, två CK i rad!! Hade jag väl aldrig kunnat tro!!

RSS 2.0