Internatbilder!

Jag hade ju lovat att sätta in lite bilder från internatet så här kommer det några =)


Foto: Josefin Busk


Foto: Josefin Busk

Foto: Ida Ljusberg


Foto: Ida Ljusberg


Foto: Josefin Busk


Marwin + Agility = Helt underbart skoj!!

Idag har jag varit iväg och tävlat på en inoff agilitytävling med Marwin på vår hemmabana. Och det var en enorm skillnad mot ifjol. Marwin och jag körde banan tillsammans denna gång och inte som förra året när han tyckte han gjorde som han själv ville ;) Men så har han mognat något enormt innanför skallbenet denna vinter också. Han var väldigt följsam & lyhörd! Vi tävlade i 3 st lopp med 2 st disk men sista loppet klarade vi oss igenom. Diskningarna får jag helt ta på mig själv. Första loppet var jag inte tydlig nog om vilket hinder han skulle ta så det blev fel och i andra så lyckades jag knuffa in honom i hindret från fel håll!! Men sista loppet höll matte ihop så då gick det vägen =) Så detta bådar gott inför kommande agilitysäsong!

CERT & BIM!!

Idag har Marwin & jag varit på SSRK J/H's utställning på travet i Östersund. Och vilken dag sen!! Marwin vann öppenklassen med CK och då ingen i Jkl & Ukl hade fått något CK och ingen anmäld i övriga klasser så förstod jag ju vad som var på gång och jag har väl aldrig skakat så mycket nån gång! Och vilken lycka jag kände när Certet överräcktes =) Något jag inte har något emot att vara med om fler gånger! Sen blev det att ta en paus och vänta på att tikarnas bedömning skulle bli klar innan det var dags för BIR & BIM. Bästa tik och även hon med CERT blev Golden One Stardreamer! En väldigt fin tik! Efter något varv i ringen mot tiken räcktes BIR-rosetten över till tikens ägare och Marwin blev BIM men jag är så otroligt nöjd över dagen. Jag var nöjd med att få ett 1:a pris och såg allt annat som en bonus och jag kan väl säga att det blev en STOR bonus idag!!

Marwin tar igen sig efter en jobbig dag på utställning


Mini <3

Mini är en av mina kissar. Han är inte en katt som alla andra utan lite speciell. Men världens mysigaste lilla Mini är han i alla fall trots sina egenheter <3 Kan inte jama och stora öron har han =)




Jaktinternat

I helgen har jag varit till Åsarna på jaktinternat. Instruktör var Pia Andersson som har kennel Up Swing. En väldigt duktig och engagerad instruktör. Helgen har varit väldigt givande och jag har fått lära en massa nytt och nyttigt att jobba vidare med! Och 4 st plaststängselstolpar ska införskaffas =) Det togs en massa bilder men bara en av mig själv så bilder får ni vänta på tills jag fått några på mailen. Men jag bjuder på den jag tog här nedan!



"Lille" Biff har satt på sig jackan i väntan på hans tur

Bästaste Marwin <3

Idag har Marwin överraskat mig totalt! Har idag varit iväg och kollat där SSRK J/H ska ha sitt jaktprov om 4 veckor där jag då ska vara funktionär. Och när vi åkte ut och kollade på provplatsen passade några på och tränade med hundarna och de undrade då om Marwin också skulle få prova och hämta fågeln. Var lite tveksam efter att han förra året använde fågeln som tuggpinne. Men jag tänkte att vi provar och ser hur det går. Går det åt helvete är det ju bara att avbryta. Så det blev en enkelmarkering till honom och till mattes stora förvåning sprang han snabbt ut och plockade upp den hur fint som helst och snabbt in till mig och lämnade av den igen utan minsta antydan till tugg! Han fick två enkelmarkeringar till som var lika fina de =) Sen fick han även prova på att söka ute på fältet där han fick plocka in tre fåglar och här funkade allt lika suveränt!! Så nu hoppas jag att detta inte var en engångsföretelse utan att han fortsätter lika fint när det gäller fågel!

Och så fick Marwin tre nya roliga kompisar! Goldenhannen Mixo och de två labbetikarna Amber & Jod =)

Duktiga Marwin när han var liten


RSS 2.0