Julen slut!

Så var julen slut för i år och den har tillbringats i Brunflo hos föräldrarna med systrar Jessica & Åsa och Åsa's sambo Ola. En riktig familjejul med andra ord =) Men jag kunde ha mått betydligt bättre. Julveckan började med en rejäl förkylning som ännu håller i sig men är mycket bättre och juldagen vaknade jag med migrän så då tog jag mig inte ur sängen förrens kl. 16!! Inte ofta man ligger så länge men när skallen känns som att den ska sprängas när som helst och illamåendet hänger över en så orkar man helt enkelt inte vara uppe.

Julklappar har jag fått också och jag fick den enda sak jag verkligen önskade mig och det var ett tolkbälte som jag ska ha när Marwin & jag åker skidor =) Men jag fick en massa andra bra saker också som jag är väldigt tacksam över! Så tack alla för fina & bra julklappar!

Frode & Marwin har verkligen stortrivts under julen när det har varit många som har stoppat åt dom något extra gott. Men matte har sett till att det inte har blivit för mycket av det goda för nu har vi haft så det räcker med dåliga magar.

Sätter in ett par bilder på hur det kan se ut när man försöker ta en bild på killarna som det är tanken ska bli ett fint julkort ;)


Marwin: Hmm, det ser ut som om det är nåt där nere  Frode: Måste gnaga bort snön under tassarna


Marwin: Jo men jag är helt säker på att det är nåt där nere  Frode: Men det var satans vad snön satt fast under tassen

Imorgon ska jag till Frösön med hundarna och träna sök. Kommer att hämta upp Ida & Biffen på vägen för att möta upp med Carina på plats. Och det ska bli riktigt skoj =)


SNÖ!!!

Nu har äntligen snön kommit ordentligt så nu är både hundar & jag lyckliga! Och det är så kul att se både Frode & Marwin njuta i stora drag av snön och skratta åt alla deras påhitt i snön =)

Stora drivor!!

Och då inte av snö utan hundhår. Båda fäller just nu men Frode är den släpper mest med tussar och då menar jag verkligen tussar. Borstar dom mest varje dag för att slippa en del hår på golvet men det blir ändå en massa för snabeldraken att suga i sig.

Titta vilken "liten" fin hög jag fick till efter att Frode hade fått en genomgång med kammen. Och så mycket får jag till varje gång jag kammar honom så det är ett under att han har någon päls kvar!! Men får hoppas att det kommer ut ny fin tills han fyller "veteran" och ska få ge sig ut i utställningsringen igen. Men det är ju ett halvår kvar till dess så han hinner nog fälla en gång till innan dess ;)

Och snön vi fick är snart helt borta så snart är det grönt ute igen :( Vilket jäkla skitväder vi har!!


RSS 2.0