Pinne nr 2!

Idag har Marwin & jag varit till Lugnvik och tävlat i agility. Först ut var agilityklassen och Marwin gjorde ett riktigt kanonlopp och fick noll fel och blev placerad 3:a och den 2:a pinnen i den klassen var i hamn =) Så stolt jag är över lillkillen!! Sen var det hopploppet och där tyckte Marwin att tidtagaren såg ut att vara en kul prick så vi började med en vägran och drog sen på oss två till så då blev vi diskade :P Men i övrigt gick han bra!

Sen blev det lång väntan tills det var dags för lagklassen där jag & Marwin, Maria & Snö, Ida & Biffen och Jimmy & Extra deltog med ett lag. Men emellan där jobbade jag som kortskrivare. Under lagtävlingen var väl Marwin ganska trött och hittade på lite allt möjligt men vi tog oss i mål utan diskning vilket även Maria & Ida gjorde med sina vovvar så då fick vi ett resultat men det var väl inget att skryta över direkt :P

Marwin med sin fina rosett =)

Imorgon tar vi nya tag och hoppas på nya framgångar!


Tävling imorgon!

Imorgon ska jag & Marwin till Lugnvik och tävla i agility. Blir till att kliva upp tidigt då jag ska med Frode till Brunflo först och hämta upp pappa som ska hjälpa till och sen in till stan och hämta upp Ida & Biffen =) Ska även jobba som kortskrivare på tävlingen men det är bara roligt att ha något att göra istället för att bara sitta och vänta. Och så får man nåt annat att tänka på än att man ska vara nervös ;)


Eftersom jag inte sitter vid min dator och inte har några egna bilder bjuder jag på denna istället :P

RSS 2.0