Poff så var man nere på jorden igen...

Ingen dag att skryta om i utställningsringen idag. Men både Marwin & Penny fick ju iaf excellent så det ska jag väl vara glad över ändå. Men jag fick ju äran att visa en väldigt söt veterantik vid namn Holly, Inassicas Sea Holly =) Och det gick så bra att hon vann klassen med CK och slutade som 2:a bästa tik med RESERVCERT och sen också BIM-veteran! Tack Linda för att du gav mig det förtroendet!


Jag & söta tanten Holly


Ett litet tips

Om man vill se vårystra kor komma ut på betet för första gången för i år rekommenderar jag er att åka till Måläng imorgon kl 11 =)


En helg i stugan

Helgen har spenderats i stugan tillsammans med syster Jessica och våra vovvar. Och det var premiär där för Penny men hon älskade det nog lika mycket som Frode & Marwin gör. För tänk vilken lycka att ha en egen gård alldeles vid skogens kant att få husera på hur mycket man vill. Synd bara att vädret inte visade sig från sin bästa sida men vi slapp ju regnet iaf. Det har även blivit ett par härliga skogsturer där vi sett rådjur och räv. Och hundarna har hittat diverse "mysigt" att rulla sig i, i form av lera & bajs :P


Så här lycklig blir Mio efter att ha rullat sig i bajs ;)


Lika lycklig var Penny över att få rejsa fritt


Och hon hittade en egen liten pöl att bada i


Mysigt att gnaga på boll tyckte Frode


Men den snor jag sa Penny

Efter denna uppfriskande helg så ser vi fram mot nästa helgs utställning på Frösön. Marwin & Penny är anmälda dit. Har även anmält Marwin till några fler utställningar framöver men Penny kommer att få stå över för hon har så smått börjat fälla och när hon inte hade så mycket päls sen innan så lär det väl inte behövas så mycket innan hon ser "naken" ut.


Deprimerande väder

Andra dan i rad som blötsnön vräker ner från himlen och det är riktigt deprimerande. Vill ha vår med sol och värme nu. Vädret har sett ut såhär nu i över en månad. Men dom lovar iaf bättring till veckan och det hoppas jag verkligen. För suget att träna med hundarna är som bortblåst när man måste klä på sig som mitt i vintern.

Idag har jag varit och köpt grindar till bilarna. Något som jag tänkt göra i flera år men till slut så fick jag ändan ur ;-) Känns bra att kunna öppna bakluckan utan risken att hundarna flyger rätt ut plus att man kan ha öppet när det är varmt ute.


Nu sitter vi säkert...


Stockholms-tripp

Nu är vi hemma igen efter en några dagar nere i Stockholm med en avstickare till Västerås under söndagen för att delta på utställning. Och vilken dag det blev sen. Marwin vann öppenklassen med ett CK och i bästa hane smällde han till med en 2:a placering och sitt andra cert i karriären! Så nu blir det till att jaga det tredje och sista så han kanske kan få championatet. Det skulle vara coolt de =)

Penny gick det också bra för som vann unghundsklassen med också ett CK och placerade sig sen på en fin 4:e plats i bästa tik! Vad månde bliva av denna fina tjej i framtiden? Något extra skulle jag kunna tro =)


Tränar på att visa Marwin fritt...


BIR Dewmist Lady Of Arcadia & BIM Dewmist Serrano "Sylvester" som är Penny's pappa

Efter denna något sprängfyllda dag stupade jag i säng redan kl 20 men vaknade härligt utsövd kl 7 :P Kändes onödigt att vakna så tidigt när man är ledig! Måndagen bjöd på trevligt umgänge först med syster Åsa och vi tog en liten promenad och tittade på Körsbärsträden (tror det var det) som blommade så fint!









Sen en sväng ut till Kristina så att Penny skulle få träffa Bertil som hon ofta var hos innan hon flyttade hem till oss. Sen var jag bjuden hem till Anna med familj på middag. Och så försökte jag lära deras lilla Lova lite bus när inte mamma Anna såg på ;-)

Vill tacka alla som såg till att denna lilla tripp blev så trevlig och lyckad!


RSS 2.0