Inflyttade!!

Nu sen en vecka tillbaka är vi inflyttade i nya lägenheten i Hara =) Men då är vi ju utan internet igen men jag kommer att försöka uppdatera lite i vår mobilblogg. Länk till den finns på hemsidans startsida till höger. Vi alla trivs jättebra i vårat nya hem. Både hundar och katter har kommit till rätta och vi har många nya promenadstråk att upptäcka. En snäll granne har också berättat om en massa spännande skogsvägar vi måste undersöka närmare.

Idag har vi varit ut på Frösön och åkt skidor. Denna gång fick Frode också följa med. Tänkte testa att ha honom lös då han inte vill dra alls utan tycker det är tråkigt men den gick super att ha honom lös. Han sprang efter mig och Marwin mest hela tiden men några goda lukter var han ju tvungen att kolla på sidan om spåret. Just nu ligger han och sover sopm en stock min lille gubbe. Marwin är också lite trött men han måste ju hålla koll på läget också. Sen ska vi in till stan på utställningsträning också. Det blir nog väldigt nyttigt för Marwin att träna på inför kommande utställningar =)

Nä nu ska jag gå och kolla om mamma & pappa har nåt gott att bjuda på innan det bär av in till Östersund!!

Gillar jag =)


Jippi!!!!!!!!!

Idag har första flyttlasset till mitt nya boende gått. Så underbart att äntligen ha påbörjat flytten till egen lya =) Vi har kört en massa kartonger idag plus alla mina köksstolar. Imorgon går ett lass med kartonger till och på lördag går stora lasset. Då kommer alla möbler att köras dit och då flyttar jag och hundarna in. Katterna kommer bara allt är i ordning och alla kartonger är borta för jag har ett par kartongbitare som gillar att slita loss små bitar ur kartongerna och sprida som konfetti. Undrar vad det är som är så speciellt med att bita på kartonger. Lite foton på nya boendet kommer bara vi har blivit hemmastadda =)

Agility

Idag har vi tränat agility =) Bilder finns på Maria's blogg!! Kolla här. Frode var jättetaggad idag men Marwin hade en dag när han testade matte vad han kunde hitta på för bus på plan ;) Men matte får ju alltid som hon vill till slut ändå!!

Underbart vårväder =)

Igår var jag med Maria och hennes barn och vovvar på agilityplan och tränade. Båda killarna mina var så duktig =) Frode var det härlig fart på och han var riktigt taggad. Marwin skulle jag prova däcket på och se om han kunde det. I höstas när vi tränade på det så fick jag visa honom tydligt att det var genom ringen han skulle hoppa och jag hade det på lägsta höjden. Igår så satte jag upp det på högsta höjden som det kommer att vara när det är tävlingsdags och sa hoppa åt honom och han hoppade genom däcket som om han inte gjort annat i sitt liv. Blev riktigt förvånad när han bara flög igenom det men tänkte att det kanske var en lyckträff men varje gång vi skulle hoppa däcket så hoppade han igenom det =) Duktig min lilla kille är!! Men han har en förmåga att vilja krypa under vanliga hopphinder om det blir lite höjd på dom men det ska vi nog snart få till.

Kvällen spenderades hemma hos Maria och barnen framför TV'n och melodifestivalen. Riktigt mysigt hade vi det i soffan med popcorn och saft.

Idag har Marwin och jag varit till Frösön och åkt skidor med Carina & Nemo igen. Idag tog han och drog omkull mig två gånger man han tycker det är så roligt att han ibland drar iväg som skjuten ur en kanon och då orkar inte jag hålla emot när jag står på ett par skidor utan mina fötter far iväg vilket resulterar i en fin vurpa. Men annars har han varit jätteduktig på att dra idag och har jobbat på bra =)

Sen nu på eftermiddan har vi varit ute på en härlig sparktur i den sköna vårsolen. Vi tog det lugnt och bara njöt av det fina vädret och när vi kom hem fick grabbarna en lekstund i snön. Bilder från det finns här inunder =)



Min långhårige charmör =)



Gott med snö tycker Frode



Marwin spanar på utsikten



Min otroligt söte Frode



Grabbarna bus har satt igång






Sökhund!!

Glömde ju skriva en sak, Marwin ska bli SÖKHUND när han blir stor =)

Bloggtorka

Ja här råder total bloggtorka. Har ingen inspiration alls till vad jag ska skriva om. Men en sak är säker. Jag vill flytta NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så evinnerligt less på att bo hemma hos päronen. Att inte få ha något privatliv utan så fort jag ska göra nå't så måste jag in i detalj berätta vart jag ska och när jag beräknas vara hemma och skulle jag vara borta för länge med deras ögon sett så ringer de (mamma) och hör om jag snart inte ska komma hem. Man kan inte tro att jag har hunnit fylla 30 med tanke på hur de beter sig. Så om ni vill ha ett gott råd, flytta aldrig hem till era föräldrar igen!!

Träningen med Marwin går framåt. Lydnaden tycker han är så skoj och i söndags var vi och tränade sök och den här gången tror jag poletten föll ner för honom. Han tyckte det var så skoj att hitta folk som var gömda lite var stans. Ska bli roligt att se nästa gång vi tränar sök och se om han fattar direkt då vad det är han ska göra.

Frode har fått tagit det lite lugnt senaste veckan för Marwin sprang med full fart in i honom i förra veckan så han rullade flera varv på backen och dagarna efter det var han lite stel. Kan tänka mig att han har haft ont efter den smällen. Och jag blev så arg på Marwin som inte kan leka vettigt med andra hundar. Ni ska se hur han manglar ner Snö också när de leker. Konstigt att Snö vill leka med honom över huvud taget.

Äntligen fredag!!

Fredag kväll och två härliga lediga dagar framför oss =) Imorgon ska Marwin och jag till Frösön och åka skidor med Carina & Nemo och sen ska mamma & jag en sväng in till Gregoriemarknaden och titta. På söndag blir det förhoppningsvis sök. Så en härlig helg ligger framför oss!! Och lydnadsträningen med Marwin går fortsatt framåt. Ska bli kul att tävla lydnad fram mot våren med honom!! Nä nu ska jag gå och sätta mig framför TV:n och se vem som åker ur Let's Dance ikväll. Och sen blir det serien Samantha. En så himla kul serie!! Har ni inte sett den har ni missat nåt roligt =)

Lyssna och njut =)


Att folk inte kan se skillnad på mitt och ditt!!!!!!!!!!!!!!

Tur att jag har för vana att ta fronten till stereon ur bilen på kvällarna för annars så hade jag nog varit utan den i morse. Såg när jag gick till bilen i morse att det varit några och gått runt bilarna på parkeringen och sopat av snön från bilrutorna. Det var lätt att se vad de haft för sig då det kommit snö under natten men väldigt korkat av dom för det hade ju varit hur lätt som helst att spåra dom om man hade velat. Men såna där typer är väl inte dikrekt kända för att vara smarta direkt!! Nä tur att man flyttar snart så att man förhoppningsvis slipper sånt här drägg!!

Annars har det väl inte hänt så mycket. Marwin har slagits med Mio vilket har resulterat i att Mio går runt och morrar på Marwin så fort han ser honom. Frode hade ont i halsen i fredags och eftersom det bara var pappa hemma då han var som värst och han har en aningen dålig koll på djuren så hade han satt i sig en massa tyg och bomull som har kommit upp idag. Inte så nice att ta hand om men bättre att det kom upp den vägen än att det hade blivit OP. När han får ont i halsen så ska han till varje pris äta allt han kommer åt och jag vet ju hur han blir så jag brukar ta bort allt ätvänligt. Fast pappa har nog lärt sig nu. Vi tränar även på lite med allt möjligt och försöker njuta av vårsolen när den tittar fram =)


RSS 2.0