Andersön

Igår hade jag & Marwin stämt träff med Linnea & Toya på Andersön för att se om vi kunde få Toya att börja simma! Och visst kunde tjejen simma =) Och bara hon kom på det så tyckte hon att det var jättekul och Marwin gillade att ha någon att simma runt med!


Duktiga Toya simmar


Sen fick Toya simma efter en dummy också och det var jättekul


Full fart framåt för Marwin


Det var full fart på Toya också


Kul med en badkompis tyckte Marwin =)

Marwin & jag vill tacka Linnea & Toya för en alldeles underbar dag ute på Andersön i det vackra vädret!


Piteå!

Så är vi då hemma igen efter vår resa till Piteå. Och fint väder hade vi både lördag & söndag =) Och perfekt bilåkarväder hem igår måndag med mulet och lite regn.

Åkte strax före kl. 4 lördag morgon så Marwin & jag var redan framme strax före kl. 12. Tyckte det gick relativt fort med tanke på att vi stannade 3 gånger på vägen upp! Både Marwin och jag åt lite mat innan vi lade oss för att vila en stund och vi båda slocknade på en gång. Men det var skönt att få sova en stund och då var vi ju pigga på att undersöka Piteå lite närmare och åka och leta reda på utställningsplatsen så vi kunde sätta upp vårat tält. Och vi hittade en plats precis bredvid ring 11 där Marwin skulle ställas på söndagen. Efter tältresning for vi och letade reda på en affär och nog tyckte jag att det var relativt lätt att hitta i Piteå. Köpte middag och frukost till dagen efter. Men aldrig mer att jag kommer att köpa färdigrätter! Smakade ju precis ingenting! Blää! Sen orkade varken Marwin eller jag med så mycket mer så det blev lite TV-tittande innan vi kröp till kojs.

Söndag morgon klev vi upp halv sju och strax efter kl. 8 var vi på plats bredvid ringen. Själva utställningen skulle börja kl. 9 så vi hade gott om tid att piffa till det sista med pälsen och värma upp ordentligt. Vi skulle in som nr. 9 i ringen så vi behövde inte vänta så länge på våran tur. Domare för dagen var Majvor Näsman, en dam med skinn på näsan som vet hur hon vill ha det i ringen. Inget onödigt plockande med hundarna och så vill hon att de ska visas fritt! 

Det var en ganske stor öppenklass med 11 st anmälda. Och Marwin's resultat är jag rätt nöjd med. Han fick excellent och blev placerad 3:a i klassen men visst hade det suttit fint med ett CK också. Men även denna domare charmade han för hon sa att hon måste få ge Marwin en kram <3


Placeringen i bästa hane, 1. SE U(U)CH Gildas Baryshnikov, CACIB 2. Cassmick Top Guard, CERT, R-CACIB och SE (U)CH!! 3. Dewmist Kinshasa R-CERT 4. Solstrimmans Arctic Foxfire


BIR FI UCH Indian Story's Dove And Hearts som blev SE U(U)CH!! 
BIM SE U(U)CH Gildas Baryshnikov


Enda bilden på Marwin från utställningen snaskandes på gotta som han var väl värd efter att ha skött sig exemplariskt i ringen =)


Det fanns fler jämtar på plats som det gick riktigt bra för! Anna Sedin Brattlin från Oviken fick CK, CERT, CACIB och blev BIR med sin Berger Des Pyrénées À Poil Long "Tova".
Och Barbro Backlund från Strömsund fick CK, CERT, CACIB och blev BIM med sin hane av samma ras! Stort grattis till er!

Jag blev kvar hela dan på utställningen då jag ändå inte hade nåt bättre för mig och fick se en jättesöt Bichon Frisé tik bli BIS

 
 Här bodde jag & Marwin, ett vandrarhem beläget i ett lugnt & fint område i Öjebyn

 
 Underbara omgivningar

 
 På både upp- och nervägen såg vi flera såna här =)

 

 

 
Nästa år planerar jag att göra om samma resa men då ska jag inte glömma bort utställningen i Luleå på lördagen som anordnas av SSRK. Åker man nu så pass långt som till Piteå så kan man ju lika gärna åka 5-6 mil extra till Luleå!


Frode & Ida


Frode älskar att busa med Ida =)


Kom igen då...


Vart är Ida??


Menar du jag ska upp där??


Ok då, allt för din skull Ida...


Det svänger ju...


Vad vi kan Ida & jag...


Varsegod matte!


Kommer matte...


Snart framme...


Nästan...


Här får du matte...


Duktiga Marwin =)


Massa bus...


Marwin älskar att busa med lilla Lego <3












Vem blir herre på täppen...


Jepp, jag knuffa ner han ;)


RSS 2.0