Agilityträning m.m.

 Idag har äntligen agilityträningen dragit igång för säsongen! Och det var nog en Marwin som ropade ÄNTLIGEN också! Han var riktigt taggad och hade fin fart och lyssnade bra. Så nån tävling ska vi nog försöka få in mot slutet av sommaren. Tänkte jag skulle försöka träna upp Penny också men hon har en förmåga att springa fortare än vad huvudet hänger med så där får jag lägga vikten vid att få den lilla damen att använda skallen också. Men det ska nog gå bra de också.
 
Har börjat lite smått med apporteringsträningen också både på Marwin och Penny. När det gäller Marwin kommer mycket fokus att läggas på de små detaljerna då han ju vet vad som förväntas av honom i stort. Och när det kommer till Penny så ligger fokus där på att dummien ska in till mig och inte att man ska springa runt och lattja med den. Men jag tror att poletten sakta men säkert har börjat att trilla ner.
 
Och Frode han lever värsta lyxtillvaron och gör precis som han själv vill! Och det visade han sannerligen igår när jag kastade några dubbelmarkeringar till Marwin och han helt sonika gick ut och hämtade ena dummien och inte ville lämna ifrån sig den utan tog den och gick! Men man kan ju inte annat än att skratta åt honom!
 
6 av Marwin's valpar har även blivit ögonlysta och alla med U.A. Och om tre veckor kommer 3 av dom att göra officiell utställningsdebut vilket blir jätteroligt. Det har ju gått bra för dom som valpar så jag hoppas det kommer att gå lika bra nu när de tar steget in i de officiella klasserna!

RSS 2.0