Länge sen sist...

 Och vad har hänt sen sist då? Ja för att vara ärlig så har vi varit ganska lata! Men det är sköt att bara få ta det lugnt ibland också och ladda batterierna. Men nu känner vi oss på G igen!
 
Vi har iaf varit till Sundsvall på utställning. Det var VNKK's Mittnordenutställning på Nordichallen den 13:e oktober. Både Marwin och Penny ställdes. Marwin blev 2:a i championklassen med ck och sen 3:a i bästa hane. Penny fick excellent i en stor öppenklass men tyvärr oplacerad men med lite mer päls på damen så ska resultaten bli bättre också! Jag har ju även anmält dom till vår egen utställnin i Åre om två veckor som arrangeras av SSRK J/H.
 
Jag har börjat träna lydnad i ridhus med Marwin nu under det kalla och mörka vinterhalvåret också. Vi tragglar på med momenten i 2:an men har också börjat nosa lite på dom i 3:an också så att Marwin ska få lära sig nåt nytt också och inte lessna på att vi tränar på samma hela tiden. Penny får också komma ut och träna lite men för henne är det svårt att koncentrera sig på nåt annat än hästskiten för den är ju så GOD!! Målet är i varje fall att Marwin ska starta i klass II i februari igen då vi hittat en tävling inom rimligt avstånd som passar.
 
Frode skruttar på här hemma och med honom tar jag en dag i taget. Som det känns nu är varje dag med honom en gåva för man vet ju inte hur länge till han är kvar hos oss. Han är pigg i knoppen och vill ju gärna hänga med på allt som förr i tiden men bakdelen har inte samma kraft som den en gång haft. Så där är det matte som får se till att han inte överanstränger sig. Men så länge han inte ser ut att ha ont så får han hänga med ett tag till. Men det kommer att bli otroligt tomt den dagen han är borta för det är en hund med ett stort hjärta och en enormt stor personlighet <3

RSS 2.0