Utställning Strömsund

Idag har jag & Marwin varit till Strömsund på en inofficiell utställning. Vi anmälde dit efter den katastrofala utställningen i Högbo. Så emellan dessa utställningar har vi tränat en hel del och det har faktiskt gett resultat. Han kunde idag springa fint bredvid mig utan att ånga på allt vad han kan. Men sen är det ju lite svårt att hålla reda på frambenen när man är så glad i ringen. Men hela hunden utstrålar ju en sån lycka så då tar jag de lite slarviga frambensrörelserna :P

Domare var Ewa Widstrand och hon har dömt honom på en inoff utställning förut så det var lite kul att kolla när jag kom hem om kritikerna skulle likna varandra. Och de stämmer till största delen överens med varandra så det var samma hund jag hade med denna gång ;) Han var ensam golden och han fick HP så då blev han ju också BIR. Sen i gruppfinalen blev han placerad som 3:a av 4:a. Men som sagt så var ju anledningen till att vi åkte att träna så resultatet hade mindre betydelse.


Han sträcker ut så han nästan går av på mitten :P


Tjusiga Marwin <3


Vi lever!

Längesen jag bloggade nu men jag har helt enkelt inte haft lust :P Men vi har det bra i alla fall och längtar tills att all snö är borta så vi kan börja med jaktträningen på allvar. Har planer på att anmäla Marwin till jaktprov i slutet på maj men vi får först se hur träningen går. Men det lilla vi kunnat träna så har allt gått bra =) Marwin har fått ett par mindre fält som han klarat galant. Frode såg också så taggad ut när Marwin jobbade så jag skickade ut honom också men det slutade bara med att han stog och käkade rådjursbajs så då fick det va! 

Sen sist har väl inte så mycket hänt på träningsfronten med vovvarna men så har ju Marwin haft träningsförbud också. Men nu senast när vi var hos massören så sa hon att vi fick börja så smått med träningen igen. Och Frode är så nöjd med pensionärslivet och tycker som vanligt att livet är skitkul!

Har haft en veckas semester som till stor del spenderades i Stockholm. Hade hoppats på att få uppleva lite vår men det var mest kallt och blåsigt! Men väldigt trevligt umgänge hade jag i varje fall =)

På hemväg från Stockholm svängde Marwin och jag in i Högbo på utställning. Så vi har hunnit med en utställning med dom nya reglerna men jag hade önskat ett bättre resultat. Han fick Very Good och kritiken var väl inte så dålig men han kunde inte på något vis sköta sig i ringen. Sprang på som en ångvält men han tyckte ju själv att han hade väldigt kul i alla fall :P

Marwin fick en ny bästa kompis i lilla Lova =)


RSS 2.0