Stadspromenad!

Idag var tanken att jag skulle ta med grabbarna in till stan för att de skulle få leka i snö. De skulle ha en snowboard-tävling på torget och till det skulle snö fraktas dit. Men till min stora besvikelse ha de lagt ut en liten fläck med snö på ca 7 x 7 m framför att litet, litet hopp! Så någon snölek blev det inget av med. Men vi tog oss en härlig promenad på stan istället och båda grabbarna skötte sig utmärkt!


Duktiga var dom på att hålla balansen...






När orkestern som skulle spela klämde i så hoppade Marwin rakt upp i luften ;)


Söta pippisar...




Men snälla, kan jag inte få hoppa i och hämta dom...

 
Frösöbron & badhusparken...


Skogspromenad...

Idag har jag och grabbarna tagit en härlig promenad i den härliga höstvädret. Och det är verkligen terapi för själen att vara ute och strosa i skogen. Och vovvarna tycker nog också att det är avkopplande att vara ute i skogen och nosa i alla spår som finns. Och så får man ju röja runt i skogen. Och det är verkligen nåt Frode har börjat med igen sen han har fått ett par behandlingar med båda laser & akupunktur. Det är underbart att se hur rörlig han har blivit igen och att han slår kullerbyttor igen <3


Skitiga tassar...





Frode grävmaskinen...




Vackraste grabbarna...


På tur...


Ni ser farliga ut...


Men det var ni visst inte...


Grattis!!


Idag gratulerar vi Bentley & Mini & deras syskon på 3-årsdagen <3


Open Show i Aspås

Lördagen tillbringades på GRK J/H's Open Show i Aspås och vilken dag det blev sen! Frode vinnare av veteranklassen med HP och 3:e bästa hane och Marwin vinnare av Limitklassen med HP och Bästa Hane!! Och sen sprang han också till sig BIS:et!! Helt underbart!! Och vilken fantastiskt trevlig domare vi hade i Malin Danielsson från kennel Feodora's! Och hennes kommentarer i den öppna kritiken om mina grabbar gjorde mig oerhört glad & rörd =) Hon var väldigt svag för hundar med bra rörelser så om Marwin sa hon att det var en grabb som verkligen kunde röra sig och om Frode sa hon att han var en väldigt fräsch 9-åring som rörde sig lätt!! Det är så kul att höra när andra tycker om ens egna hundar!
Och sen vill vi skicka ett stort grattis till er alla andra som hade fina framgångar i Aspås! Och speciellt till Åsa & Tindra, så kul att få tävla mot er i BIS:et!
BIS Cremecastle Victory Tilly "Marwin" & BIS-2 Cassmick Constancy Celine "Tindra" med ägare Åsa Johansson, Hammerdal


Jackdow's Fabulous Frode "Frode" 3:e bästa hane <3






Ett litet collage från dagen...

RSS 2.0