Bloggtorka!

 Alltså jag är ju helt värdelös på att blogga! Och fotobloggen kan jag inte ens logga in på så den ryker från hemsidan idag. Och varför jag inte längre kan logga in på den vet jag inte.
 
Men vad har hänt sen sist då? Jo Penny har blivit svensk utställningschampion! Snyggt visad av Kristina! Och hon befinner sig ju nere i Stockholm nu och njuter av livet som stolt 3-barnsmor! Ska bli kul att åka ner och titta på dom senare i vår.
 
Med Marwin tränar jag vidare på momenten i lydnadsklass II. Och han är ju klar för tävling men jag väntar tills att utomhussäsongen drar igång innan jag anmäler till nån tävling. Och bara snön är borta så blir det helhjärtad satsning på jaktbiten också. Har iaf tänkt försöka mig på att få bort den där parentesen på utställningschampionatet också. Men det är inget mål i år utan årets mål är ett 1:a pris i nkl.
 
Marwin och jag har ju även varit iväg på en Open Show i Sundsvall med bra resultat! Han vann både Open- och Jaktklassen med HP och slutade som 2:a bästa hane med superfin kritik. Domare var Åsa Cederlund från kennel Sunny Delight!

RSS 2.0