Duktiga Marwin-valpar

Och så var det ju det här med att blogga! Inte min starkaste sida direkt! Men jag tänkte försöka mig på en liten resume om vad som hänt sen sist. Inte för att så mycket har hänt men lite iaf.
 
Den 16 februari var Penny anmäld till Republikens Hund. En tävlan om att utse Jämtland/Härjedalens vackraste hund. Men det gick väl inte direkt lysande utan vi åkte ut i 2:a heatet mot en storpudel. Men hon skötte sig så fint och viftade glatt på svansen. Marwin var inte anmäld då han har klätt av sig kostymen helt. Nu börjar det väl se något bättre ut men än är det långt kvar innan han är i nån utställningskondition.
 
Men desto bättre gick det för Marwin-barnen som samma dag ställdes på en Open Show i Sundsvall. Seamountain's Xclusive Xander vann Junior I med HP och blev 3:e bästa hanvalp! Systrarna S. Xclusive Xena gjorde en fin debut genom att bli 2:a i klassen Junior I och S. Xclusive Xoe vann samma klass med HP och blev sen BIS-valp! Stort grattis till alla!
 
Sen har Marwin och jag gått en minilydnadskurs i lördags. Fick några bra tips vi ska jobba vidare med och lydnadsträningslusten väcktes till liv igen.
 
Ja så mycket mer har inte hänt mer än att vi njuter av de soliga dagarna med promenader och skidåkning. Och bus med vovvarnas nya kompisar Godis & Chanelle. Två borzoier som är två roliga spring- och buskompisar!
 
 
 

RSS 2.0