Livet med Harry

Tänkte jag skulle skriva några rader om den underbare Harry som flyttat in här. Det har nu nästan gått 2 månader sen jag var ner till Stockholm och hämtade honom. Och mer lättsam valp får man nog leta efter! Visst är han busig som alla valpar är och hittar på hyss men han är så otroligt snäll! Och finner sig i allt och tycker att livet är så kul!
 
Vi har tränar lite smått på sånt jag tycker är viktigt såhär i början. Mycket kontaktövningar blir det och vi har påbörjat inlärningen av fotgåendet. Och att komma och lämna saker till mig lägger jag också stor vikt vid. Då har vi en mysig stund när han kommit in med det jag vill att han ska hämta.
 
Tyvärr har det blivit dåligt med den sociala biten då jag bara haft honom en vecka när det visade sig att Marwin hade rävskabb. Men nu efter 1,5 månad är vi äntligen släppta ur "karantän" och kan börja träffa andra hundar och människor. Så vi har ju en del att ta igen men med tanke på hur trygg Harry är i sig själv kommer det nog inte bli några problem.
 
Vi har anmält till valpkurs också som är inriktad mot dom som vill tävla med sin hund i framtiden och den ser jag verkligen framemot! Det blir som att vi kommer in på rätt spår från början. Och hon som har kursen har jag bara hört gott om!
 
Marwin & Penny tycker väldigt mycket om deras Harry. Och de har ett enormt tålamod med honom. Låter honom härja som han vill. Marwin var lite skeptisk till honom från början men nu är Harry det bästa han har! Han har blivit som en unghund på nytt och far fram som han gjorde förr. Penny är skendräktig sen löpet och ser för det mesta ut att vara i en helt annan värld och lyssnar inte ett dugg! Men det går väl över snart! 8 veckor sen höglöpet nu så vi får väl se om hon får några inbillade valpar snart ;-)
 
Själv är jag så glad över min Harry och älskar honom bara mer och mer för var dag som går! Han känns bara så rätt vilket han har gjort ända sen jag var nere och hälsade på när dom var 6 veckor. Jag trodde det skulle bli svårt att välja men i slutändan var det så enkelt. Det fanns ingen annan än honom, världens bästa Harry helt enkelt <3
 
 
 

RSS 2.0