Till Anna & Jessica

Vilka minnen dessa låtar väcker till liv!! Eller vad säger ni ;) Tänk vad mycket vi varit med om under våra somrar, från det att vi kunde gå tills vi blev vuxna och jobben satte stopp för långa härliga somrar utan bekymmer =)




Ett år av sorg & saknad



Du fattas mig Cobra


Frode trattkantarell!



Så var tratten på plats igen. Ringde jourveterinären eftersom han blivit sämre och hon sa jag skulle tvätta rent ordentligt och sätta på tratt så han inte skulle komma åt att slicka. Men blev han inte bättre på 1-2 dagar eller mycket sämre så skulle jag höra av mig igen. Han kommer att få hålla till i köket så att han inte ska sprida jodopaxfläckar i hela huset. Ska bära ner BIA-bädden till honom sen så han får sova skönt i natt.

Frode är halt :(

Stackars lilla killen har jätteont i sin högra tass. Lite svullen och varm i den yttre leden till trampdynan. Såg i morse när vi kom till jobbet att han markerade lite men när vi skulle åka hem vid 9,30 var han märkbart sämre. Funderar på om han kanske blev stucken av en geting eller humla i morse innan vi for till jobbet. Han vill gärna vara där och slicka lite också. Men i övrigt är han pigg men skulle hältan inte vara bättre tills imorgon utan blivit sämre ringer jag veterinären för det märks att han har rejält ont. Och vi som skulle varit till Tulleråsen idag och visat agility. Tyckte det var perfekt träning inför tävlingen nästa helg. Men för tillfället lutar det åt att det inte blir någon tävling på söndan men jag hoppas att han blivit så pass bra att vi kan vara med på utställningen på lördan i allafall. Men du Sofie, du behöver inte vara orolig att du inte kommer till Kramfors på söndan för vi åker även om inte Frode kan tävla =) Det är ju roligt att bara titta också!



Det är synd om mattes kille nu :(

Att fota en sprallis & en tänkare!

Försökte mig på att fota hundarna idag efter jobbet när vi gick en sväng men det är allt annat än lätt. Marwin far runt som en galning och Frode står mest med nosen i en grästuva eller buske och filosoferar. Men någon skaplig bild fick jag till i allafall.



Tjoho, här kommer jag!!



Marwin kan faktiskt ligga still ibland också men det är sällsynt



Tudelu, tudelej



Blä på dig matte



Ok då, jag poserar väl då men det är dötrist ska du veta

Inga kissebebisar än men vet inte om hon funderar på att använda hundarnas BIA-bädd. Hon har varit och kollat in den en del. Kommer det inga inatt får jag åka hem imorgon bitti efter jobbet och kolla om hon satt igång och har hon det är det bara att ställa in agilityuppvisningen i Tulleråsen för inte tänker jag lämna henne ensam då. Och sen får man hoppas att de andra som är där har förståelse för det och inte blir sura.

Hjärndöd hund!

Vissa dagar så går det bara inte att träna med Marwin. Idag var en sån dag. Försökte träna med honom på lunchen idag på jobbet men han var helt ofokuserad och for bara och snurrade runt mig och tog några ärevarv. Så han hade nog helt enkelt glömt att sätta in hjärnan i morse när han klev upp ;) Men imorgon är han nog sitt gamla vanliga träningsvilliga jag.



Visst ser han lite allmänt knäpp ut ;)



Men en sötare Marwin får man leta efter =)



Frode ägnade sig åt gräsrullning



Så här fin blev han efteråt =)

Inga kissebebisar än men undrar om det inte är dags snart. Hon har varit så go med hundarna tidigare men nu ikväll har hon fräst lite åt Marwin när han kommit för nära hennes plats under sängen, som om hon vill skydda sin "boplats". Ska lägga dit en filt så hon inte behöver föda på golvet om det nu blir där de kommer.

Nä nu ska jag lägga mig och försöka sova lite och hoppas på att Snuttan väljer att vänta tills imorgon på att föda de små.

Marwin mycket bättre!

Marwin's mage är bra nu. Tänk vad en risdiet kan göra susen. Ska börja blanda i lite mat imorgon för att se vad magen hans säger om det. Hoppas att det går bra för man ser bara på dessa få dagar han varit dålig i magen och ätit sämre vad slank han blivit. Hoppas han hinner äta på sig lite i allafall tills nästa lördag då det är utställning.

Imorgon har jag fått sovmorgon och börjar inte förrens klockan 9,30 så det ska bli skönt att få sova lite längre. Och hoppas att Snuttan inte är lika orolig i natt så jag kan få sova. Har funderat på att sova nere men jag vill helst ha så mycket koll på henne som möjligt om födandet skulle sätta igång. Har nog stor ångest när jag är på jobbet att hon ska börja och något gå galet. Nä nu ska jag fika lite och sen hoppas på att få sova lite.

Ännu en.....

......sömnlös natt. Men i natt är det bara Snuttan som hållt mig vaken. Hoppas det inte är så länge kvar tills att kissebebisarna kommer så att det lugnar ner sig lite. Hur lugnt det nu kommer att bli med små missar men Snuttan slipper ju vanka av och an. Och med tanke på hennes orolighet kan det inte vara så länge kvar och hon ser ut som en balong. På de fyra dagar hon varit här har hon blivit märkbart större. Måste vara jobbigt med den stora magen. Drömde också i natt att hon fått fyra randiga bebisar så vi får väl se om det är en sanndröm eller bara just en dröm ;) Nä nu ska jag vila mig lite så jag orkar med jobbet sen.


Trött!!

Med en Marwin som har varit dålig i magen i natt och velat ut några gånger och en Snuttan som jamat i tid & otid så har det inte blivit mycke sömn i natt. Kan tänka mig att det blev ca 3 timmar så jag ska nog krypa ner i sängen och vila mig lite innan det är dags att åka och jobba igen. Och sen är det slut på de soliga dagarna igen så nu är det regn som gäller igen. Längesen jag har varit med om en så kall sommar som vi haft i år. Tycker det har legat på ca 15 grader mest hela sommarn och en massa regn på det. Så det skulle inte sitta fel med en resa till varmare breddgrader, typ Grekland eller så. Men det kan man nog bara drömma om. Så jag får väl hoppa ner i sängen och drömma om värmen.


En ny start med en ny blogg!!

Jag har varit så less på den gamla bloggen då den ser så tråkig ut så jag testar med en ny. Det kanske kan få igång mitt bloggande igen också.

Sen sist så har det flyttat in en kissetjej vid namn Snuttan som är högräktig. Vet inte riktigt när ungarna väntas men så värst länge ser det inte ut att vara kvar om man tittar på magen. Det är en kompis till Jessica som äger henne men då de har en liten bebis undrade de om jag kunde ta henne tills ungarna är födda och levererade. Och det var inte meningen att hon skulle bli dräktig utan det är en olycka. Men jag kommer ju definitivt att ha att göra framöver hösten. Men samtidigt som det är nervöst så är det spännande också. Sätter in lite bilder på skönheten också.



Hon har hittat sin plats under sängen



Tjockismage



Hon ser ut som en kanonkula

Annars så händer inte så mycket just nu. Jobbar rätt mycket då de håller på med 2:a skörden på jobbet. Men ska på utställning men pojkarna den 6:e sept och dagen efter ska jag tävla med Frode i agility i Kramfors och helgen efter blir det agilitytävling i Östersund båda dagarna =)

Skriver mer en annan dag för nu ska jag gå och lägga mig snart!!

RSS 2.0