Stockholms-tripp

Nu är vi hemma igen efter en några dagar nere i Stockholm med en avstickare till Västerås under söndagen för att delta på utställning. Och vilken dag det blev sen. Marwin vann öppenklassen med ett CK och i bästa hane smällde han till med en 2:a placering och sitt andra cert i karriären! Så nu blir det till att jaga det tredje och sista så han kanske kan få championatet. Det skulle vara coolt de =)

Penny gick det också bra för som vann unghundsklassen med också ett CK och placerade sig sen på en fin 4:e plats i bästa tik! Vad månde bliva av denna fina tjej i framtiden? Något extra skulle jag kunna tro =)


Tränar på att visa Marwin fritt...


BIR Dewmist Lady Of Arcadia & BIM Dewmist Serrano "Sylvester" som är Penny's pappa

Efter denna något sprängfyllda dag stupade jag i säng redan kl 20 men vaknade härligt utsövd kl 7 :P Kändes onödigt att vakna så tidigt när man är ledig! Måndagen bjöd på trevligt umgänge först med syster Åsa och vi tog en liten promenad och tittade på Körsbärsträden (tror det var det) som blommade så fint!









Sen en sväng ut till Kristina så att Penny skulle få träffa Bertil som hon ofta var hos innan hon flyttade hem till oss. Sen var jag bjuden hem till Anna med familj på middag. Och så försökte jag lära deras lilla Lova lite bus när inte mamma Anna såg på ;-)

Vill tacka alla som såg till att denna lilla tripp blev så trevlig och lyckad!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Varsågod =)

2012-05-01 @ 22:08:03
Postat av: susanna

Grattis! O så fina blommande träd! Känns långt borta här uppe men egentligen skulle man åka neråt landet på våren, då får man ju uppleva den två gånger!

2012-05-02 @ 06:26:30
Postat av: Ewa m. flock

Ett stort och rungande GRATTIS från oss alla till er alla för strålande utställningsresultat på finingarna! Lycka till framöver! kram

2012-05-03 @ 09:29:09
URL: http://fanniewiktor.wordpress.com
Postat av: Maria

Grattis här med <3 Fina kort!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0