Ett 3:e pris.....

.....blidde det igen för Marwin & mig i lördags i Strömsund. Men han skötte sig utmärkt fram till platsliggningen och fick riktigt fina poäng =) Men sen är det ju mycket roligare att bjuda in tävlingsledaren till lek än att ligga stilla och fint i 2 minuter ;) Men vi knaprade ihop hela 139 poäng så kan jag bara få honom att ligga kvar är snart LP't fixat!! Men jag frågade snälla domaren Åsa Häggström om hon hade nåt tips att ge mig och det hade hon. Hon sa att han kunde behöva en uppgift att koncentrera sig på under platsen så hon sa att man kunde antingen lägga en leksak eller godis bakom honom så att han har nåt att koncentrera sig på och sen flyttar man saken eller godiset längre bort men ändå vet han om att det finns där. Och så får han såklart det när han är färdig men momentet. Så nu är det bara att träna på inför framtida tävlingar =) Men en sak som var riktigt roligt var att domaren sa att det var roligt att se oss och att man ser att Marwin verkligen vill vara mig till lags.

Och vi skickar ett stort GRATTIS till vårt resesällskap Linda & Holly som fick 161 poäng och ett 1:a pris!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack :D

2009-09-21 @ 13:39:35
URL: http://abbybabby.cybersite.se
Postat av: sofie

Bra jobbat!! Platsliggningen kommer ni få till så småningom! :)

kram

2009-09-22 @ 21:26:56
URL: http://www.dogpower.nu
Postat av: Caroline o. Lukas

Ja men ett tredje pris är inte fy skam det heller. Med de fina tipsen och härliga kommentarerna så kommer ni få ordning på platsen också och kamma hem 1:or =)

2009-09-24 @ 11:04:36
URL: http://www.busgolden.webb.se
Postat av: Marlen

Du är så välkommen:) Men ett tips är att inte komma inom de närmsta dagarna, nu är det så galet mycket folk:) Blir bättre sen:D

2009-09-26 @ 20:38:00
URL: http://marlenai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0