Årsmöte

Idag har jag varit på Goldenklubbens årsmöte som hölls på restaurang Murklan ute på Frösön. Det var även utdelning på Årets Allroundgolden för 2011. Frode kom på en 6:e plats och Marwin på en fin 2:a plats! Och grattis säger vi till Åsa & Bruno som vann! Efter årsmötet bjöd klubben på jättegod mat bestående av en grillbuffe. Och väldigt trevligt hade vi så det blev en perfekt avslutning på kvällen.

Nu har även både Frode & Marwin flyttat hem efter Penny's löp. Frode hade lite svårt att fatta att hon löpt färdigt så han fick bo kvar hos pappa & mamma nån extra dag. Men det verkar ha snurrat om lite för Marwin för han tar varje chans han får till att rida på Frode och han är alldeles för snäll så han bara står där och låter Marwin hålla på som han vill :P Men han lär väl lugna ner sig så småningom.


Kommentarer
Postat av: Susanna axelsson

Håller med, det var jättetrevligt igår och grattis! Det brukar ta ett tag innan de fattat att löpningen är klar. Var och hade en löptik i knät och Birk gick igång på det och har klivit på Easi efter det där.

2012-02-12 @ 15:39:01
URL: http://birkbloggen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0