Lydnadsträning i Brunflo

Ikväll har jag varit till Brunflo och tränat lydnad med Ida inför tävlingen på lördag. Marwin och jag körde igenom alla momenten i klass I. Han kändes lite väl taggad och lite splitrad i början men han arbetade upp sig allt eftersom. Fotgåendet blev riktigt snyggt efter ungefär halva linförigheten så kan vi få till det så helt igenom kan det bli riktigt fina poäng. Ställandet & läggandet under gång finns det inget att klaga på. Inkallningen tjuvade han på första gången men det är bara att göra om och göra rätt. Men hans ingångar har blivit riktigt fina! Apporteringen inga problem! Hopp över hinder tjuvade han nästan på! Vill gärna gå på den som kommenderar oss kommando. Men överlag kändes det bra! Gäller bara att han kan vara fokuserad hela programmet igenom så ska det nog kunna gå riktigt bra! Och det kommer nog bara han får lite mera rutin!

Frode fick också komma ut och träna lite. Och ikväll var han på riktigt härligt träningshumör! Följsam och med hela tiden! Så det skulle ha varit tävling ikväll med andra ord ;) Men vi siktar in oss på Strömsund i februari då det är inomhus. Hade gärna velat tävla honom i Brunflo i december men det får nog bli Marwin då. Dumt att dom båda ska gå i samma klass :P Finns funderingar på Kramfors den 3 december också men vi får se!


Kommentarer
Postat av: Anna Nordieng

Kul att läsa om Er träning!! =) Här tränas det också lydnad för fullt. Ser att du funderar på Kramfors. Klart du ska!! =) Det är min hemmaplan, så jag funderar också på att anmäla dit - om mina tävlingsnerver håller det vill säga..... ;) Lycka till med träningen!! =)

2011-10-20 @ 23:31:00
URL: http://www.goldengirls.se
Postat av: Linnea

Lycka till i morgon.

/ Kram

2011-10-21 @ 20:21:57
URL: http://www.ljuslyktans.se
Postat av: Ewa&Wiktor

Åh, är det tävling idag? Självklart håller vi alla tummar & tassar......HÅRT för dig och kusin Marwin! LYCKA TILL! Kram

2011-10-22 @ 07:14:15
URL: http://fanniewiktor.wordpress.com
Postat av: Caroline o. Lukas

Håller tummarna :)

2011-10-22 @ 08:49:02
URL: http://busgolden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0