Nedräkning...

Nu är det nedräkning inför en massa kul hundaktiviteter. Till helgen är det SSRK J/H's dubbelutställning på Frösön. Har väl inte direkt några jättestora förhoppningar på den utställningen då det har varit stolpe ut för mig & Marwin på officiella utställningar hela året. Men visst hoppas man. Frode ska också med och ställas i veteranklassen båda dagarna. Där är drömmen ett "excellent" men jag är nöjd bara vi får "very good". Men det är ju roligt bara att få träffa vänner & bekanta och titta på fina vovvar.

Helgen efter har jag och ett glatt lydnadsgäng bokat ridhuset på Frösö Hästgård. Bra att träna i ridhus då många lydnastävlingar vintertid är i just ridhus. Och Marwin älskar ju hästskit så det kan ju vara en idé att försöka få honom att förstå att när man håller på med lydnad är det aja baja med skitätande!

Sen den 3:e december åker Marwin & jag till Kramfors för att tävla lydnad. Hoppas på att allt kan få stämma denna gång och att löptikar håller sig borta så vi kan få till ett 1:a pris!

Och den 11:e december är det dags för den sista lydnadstävlingen för i år och det blir på hemmaklubben i Brunflo. Den tävlingen brukar alltid vara så mysig där de bjuder på glögg & pepparkakor. Och självklart hoppas vi på ett lyckat avslut för året.

Sen blir det ett tränings- och tävlingsuppehåll under resten av december och januari. För vovvarna måste ju också få en chans till vila och återhämtning. Men efter vintervilan ser vi fram emot ett nytt härligt år på tävlingsbanorna!


Nu vill båda grabbarna ha snö som dom kan röja i med kompisen Lego m. fl.


Kommentarer
Postat av: Nina & Ilo

Ridhusträningen blev såååå bra!!

Tack igen Jenny för att du fixade den.

Vi ses i Kramfors på lördag!

P.S

Jättefin hemsida och härlig blogg!

2011-12-02 @ 10:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0