Hundig helg!

Igår var det dags för GRK J/H årsmöte och då även utdelning av 2010 års Allround Golden. Hade skickat in på både Frode & Marwin. Marwin blev 2:a och Frode 4:a. Men tyvärr var det bara 4 stycken som hade skickat in så kom igen nu jämtar och aktivera era golden under detta år så vi är fler som kan vara med i tävlan om 2011 års Allround Golden!

Det var också en väldigt intressant föreläsning med två veterinärer från Ejra Djurklinik om våra hundars leder & ben. Mycket nyttigt fick man lära sig.

Som vanligt var årsmötet en väldigt trevlig tillställning med många skratt! Och vi hoppas på ett år där vi slipper ställa in våra aktiviteter pga för få anmälda.

Idag har vi varit in till stan och träffat Susanna & Birk för lite utställningsträning. Marwin springer lungt och fint om han får springa först men vill gärna försöka springa ifatt om han springer efter :P Men han har en så härlig attityd i ringen och viftar på svansen hela tiden =)

På hemvägen stannade vi till vid Andersön och tog en promenad på isen. Vovvarna hittade älgspår på isen som var så roliga att springa och nosa i. De for fram och tillbaka som furier. Typiskt nog glömde jag kameran hemma men ett med mobilen blev det på en Frode som tyckte att han inte hade tid att agera fotomodell utan skällde ut mig istället ;)


Vov, vov...


Kommentarer
Postat av: Lukas

Snyggt jobbat med placeringar för båda hundarna.

Men va synd att ni tvingas ställa in aktiviteter pga för få anmälningar. Känns som en dålig ekvation det där. Här nere känns det tvärtom, att det finns mängder av folk som vill gå kurser, tävlingar, föreläsningar mm, men ingen som ordnar nåt. Tänk att man ska behöva åka på aktiviteter ända upp till er ;)

2011-02-19 @ 12:31:22
URL: http://busgolden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0