Wången 21 november!

Vilken lyckodag det blev idag på utställningen i Wången! Först ut var Marwin i öppenklassen där det var 6 hanar sammanlagt. Marwin gick först i ringen och det var riktigt drag i honom idag. Hade lite svårt att hänga med i svängarna :P Och han charmade domaren genom att stoppa in huvudet under hennes kavaj för att gosa =) Men efter sedvanligt klämande, springande och ställande så hölls en röd fin skylt upp och 1:a priset var i hamn. Var nöjd redan där och trodde inte att det skulle bli mer med den konkurrans som var men döm om min förvåning när hon säger att vi blir etta med CK!! Lyckan var då total och jag lämnade ringen på något skakiga ben! Men det var bara att ladda om och fixa till Frode som skulle in i veteranklassen. Men det var en busig och pigg Frode som gick in i ringen. Varför trava när man kan galoppera och hoppa istället ;) Men han sprang till sig en 2:a plats med HP och en fin kritik så jag är jättenöjd med honom.

Sen var det dags för Marwin igen att gå in i bästa hane och det var en del hanar som fått CK så konkurransen var inte dålig. Vi fick alla springa ett varv innan domaren plockade ut de 5 hon ville placera och till min lycka var Marwin & jag en av dom =) Sen blev det till att springa igen och efter lite funderande och placerande stod vi på en finfin 4:e plats!! Och deras kritiker finns på respektive sida!

Jag vill också passa på att skicka ett stort grattis till Marwin's uppfödare Kristina som var på plats i helgen och som med Marwin's lillebror Cremecastle Enough Talk på lördagen blev bästa hane med cert och champion & BIM! Och idag söndag smällde de till ordentligt och blev BIR!! Grattis även till de andra fina placeringarna!!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Grattis till finaste Marwin och Jenny <3<3<3

2010-11-22 @ 11:47:32
URL: http://www.jackdows.se
Postat av: Ewa&Fannie&Wiktor

Superstort GRATTIS Jenny till toppenresultat i Vången! Ni är underbara och vi är jättestolta över er<3!

2010-11-22 @ 17:24:08
URL: http://goldenhits.blogg.se/
Postat av: Caroline o. Lukas

Ett STORT grattis till dig och grabbarna!!

Snyggt jobbat. Och kritikerna var väldigt fina. Klart Frode måste galoppera runt lite för att visa att ungdomen sitter i :)

2010-11-23 @ 18:35:53
URL: http://www.busgolden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0