Ett tag sen senast!

Snart gått en månad sen senaste inlägget men så mycket har inte hänt heller. Mycket på jobbet just nu då det är högsäsong för oss så hundträningen blir lite lidande. Men jag har anmält Marwin till ett Working Test i Åre den 31 juli så lite måste vi hinna med att träna i alla fall ;) Och någon agilitytävling ska vi också hinna med. Men sen blir det ingen utställning i Svenstavik för Marwin då hans päls inte ser för rolig ut. Torr och trist som alltid på sommaren. Men till hösten ska vi vara på "banan" igen =)

Frode tycker att det är livet att leva pensionärsliv med lite träning när andan faller på. Men han har börjat att ta sig lite friheter som att smyga i sig den mat som Marwin lämnar om inte matte är snabb att plocka bort den. Och så har han helt plötsligt kommit över sin stora skräck, nämligen att krypa under en stol och på det också flytta på kattburarna som står på andra sidan (de fick vara i varsitt rum pga Marwin's eksem). Anledningen till att han vägrat krypa under stolar är att när han var 1 år var en person "snäll" och ställde en pall av aluminium över honom så att han fastnade i den och fick panik. Personen hade vett att skämmas över sitt tilltag i alla fall!! Eller så har han helt enkelt börjat bli lite senil på äldre dar ;) 

Nä nu ska jag fortsätta att kolla på fotbollen =)

Kommentarer
Postat av: Maria

Du ska ju tävla agility isf utställning...lika kul det ;)men utställning ska vi hinna med okså :D Och vi kan ju sova i tält ju ;P

Stackars Frode, inte konstigt att han var rädd men skönt att han har kommit över det.

Syns ikväll!

KRAM

2010-07-07 @ 16:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0