PINNE NR 1

Idag är en dag jag kommer att minnas länge. Det är dagen jag aldrig trodde skulle komma för idag tog nämligen jag & Marwin vår första pinne i agilityklassen i Strömsund! Och han gick verkligen kanon hela loppet! Men det blev en nervös väntan innan resultatlistan kom upp för att se om det gått vägen men när Ki kom fram och viskade grattis så förstod jag att pinnen var i hamn! Och det visade sig också att vi vann klassen! Och det kändes helt otroligt! Och då kändes allt slit jag lagt ner genom åren värt det.

Marwin kan det där med att gunga =)

Sen blev det till att sitta och kolla på de andra klasserna i väntan på att det var dags för oss att ge sig ut på banan igen. Och det är väldigt nyttigt att titta på de andra tävlande för alltid kan man lära sig något nytt.

Så var det då dags för hoppklassen. Marwin gick även kanon i detta lopp men tyckte att muren behövde möbleras om så den flög all världens väg :P Men ska det rivas så ska det göras ordentligt!! Men i mål kom vi. Så det blev till att vänta igen för att se hur långt det skulle räcka. Och det räckte långt även denna gång. Klassvinst men med 5,38 fel så ingen pinne denna gång. Men inte gjorde det nåt när han har varit så duktig idag =)


Man ska ta ett rejält avstamp på muren tycker Marwin

Och så vill vi skicka ett stort grattis till Petra & Sheila som tog 3 pinnar av 4 möjliga på två dagar. Och grattis till Jimmy & Extra som tog två fina andraplatser idag. Och så grattis till Maria & Snö som tog en 1:a, 2:a & en 3:e plats på två dagar!!


Det är roligt att stå på prispallen


I hoppklassen lade BBHK beslag på hela pallen, och inte vilka som helst heller =)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Herregud en snyggare prispall har jag nog aldrig sett...Hoppas ni kan göra en repris av den snart igen...=)

2010-08-08 @ 23:28:40
URL: http://resanmotnyttliv.blogg.se/
Postat av: Ewa&Fannie&Wiktor

Wow, vad roligt! GRATTIS till "pinnen"! Ni klär verkligen att stå på prispallen.........vill se mera av er där:-)!

2010-08-09 @ 06:42:29
URL: http://goldenhits.blogg.se/
Postat av: Maria & Jimmy

Grattis Jenny och Marwin :D Håller med Jessica fin prispall och nästa gång ska alla ha pinnar ;P

Och tack säger vi :D

2010-08-10 @ 00:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0